Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΥΡΟ ΚΤΗΝΟΣ...!!! Α - ΔΙ - Α - ΝΟ - Η ΤΟ...!!! ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΪΣΕ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...!

Οι Τζόουνς κρατούσαν δεμένο και γυμνό κάτω από το ντους το γιο τους ή τον έβαζαν να στέκεται σε μια πισίνα με στάσιμο νερό για όλη τ...






Οι Τζόουνς κρατούσαν δεμένο και γυμνό κάτω από το ντους το γιο τους ή τον έβαζαν να στέκεται σε μια πισίνα με στάσιμο νερό για όλη τη νύχτα

Σε ισόβια καταδικάστηκε ένας πατέρας από το Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών για τη δολοφονία του 7χρονου γιου του, με τις αρχές να λένε πως τον κακοποιούσε ενώ λιμοκτονούσε προτού τον κάνει τροφή για τα γουρούνια που είχαν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση, ο 46χρονος Μάικλ Τζόουνς, δε θα δικαιούται να ασκήσει έφεση για τουλάχιστον 25 χρόνια. Ο ίδιος παραδέχθηκε την ενοχή του τον Μάρτιο για τη δολοφονία του γιου του Άντριαν, το 2015.






«Δεν αξίζεις δεύτερη ευκαιρία» δήλωσε η Κεϊόνα Ντόκτορ, η 21χρονη αδερφή του θύματος, στον 46χρονο, που απέρριψε την πρόταση του δικαστή να προβεί σε δήλωση. Δεν αξίζεις το φως του ήλιου ως ελεύθερος άνθρωπος».

Η μητριά του αγοριού, η 31χρονη Χίθερ Τζόους, είχε καταδικαστεί με την ίδια κατηγορία τον Νοέμβριο και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Επέμεινε ότι δεν μπορούσε να προστατέψει τον Άντριαν και τον εαυτό της από τον σύζυγό της, αλλά οι ερευνητές είπαν πως και η ίδια είχε κακοποιήσει το αγόρι.

Ο Αντριάν πέθανε τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2015, αλλά ο θάνατός του δεν αναφέρθηκε στις αρχές. Τα λείψανά του βρέθηκαν τον Νοέμβριο στο σπίτι της οικογένειας, όταν οι αξιωματικοί έμαθαν πως το αγόρι έλειπε ανταποκρινόμενοι σε μια κλήση για επίθεση του Μάικλ Τζόουνς στη σύζυγό του.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης τη Δευτέρα, ένας αστυνομικός ερευνητής, ο ντετέκτιβ Στιούαρτ Λίτλφιλντ, επιβεβαίωσε δημόσια για πρώτη φορά πως «ότι απέμεινε από το σώμα του Άντριαν, έγινε τροφή για τους χοίρους».

Η βιολογική μητέρα του Αντριάν, Ντέινα Πιρς είχε χάσει την επιμέλεια των δύο παιδιών της πριν από χρόνια.
Η μητέρα της, Τζούντι Κόνγουεϊ, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως κατάφερε τελικά να δει τα βίντεο και τις φωτογραφίες από το σπίτι των Τζόουνς που δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέφερε ο Άντριαν τους τελευταίους μήνες της ζωής του.

Η Κόνγουεϊ δήλωσε πως οι Τζόουνς κρατούσαν δεμένο και γυμνό κάτω από το ντους το γιο τους ή τον έβαζαν να στέκεται σε μια πισίνα με στάσιμο νερό για όλη τη νύχτα. Η Κόνγουεϊ είπε επίσης πως και η Χίθερ Τζόουνς μερικές φορές χτυπούσε τον Άντριαν με ένα σκουπόξυλο και δεν του έδινε να φάει όταν πεινούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.