Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο «ΧΑΤΣΙΚΟ» ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ... ΠΕΘΑΝΕ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕ... ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Η ιστορία του μικρού Μίκυ, ενός μικρού σκύλου στο Καματερό, ομοιάζει με αυτή του Χάτσικο που όλοι γνωρίσαμε μέσω της μεγάλης οθόνης. ...






Η ιστορία του μικρού Μίκυ, ενός μικρού σκύλου στο Καματερό, ομοιάζει με αυτή του Χάτσικο που όλοι γνωρίσαμε μέσω της μεγάλης οθόνης.








Ο Μίκυ, όπως μας περιγράφει αναγνώστης του enikos.gr, ζούσε σε ένα υπόγειο στην περιοχή του Καματερού, μαζί με έναν ηλικιωμένο 82 ετών, ο οποίος μάλιστα, τον κακοποιούσε. Χαρακτηριστικό είναι, ότι οι φίλοι και οι γνωστοί του 82χονου στο καφενείο το οποίο σύχναζε, του έλεγαν ότι αν έφευγε από τη ζωή, θα γλίτωνε το σκυλί.


Ωστόσο, η συμπεριφορά του μικρού Μίκυ, συγκινεί και καθηλώνει. Ο 82χρονος την Κυριακή βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από έναν γείτονα και ο Μίκυ καθόταν ακίνητος δίπλα του. Στη συνέχεια, έφτασε στο σπίτι η αστυνομία και η σορός του 82χρονου μεταφέρθηκε για νεκροψία. Ο Μίκυ όμως δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι. Περίμενε τον ηλικιωμένο να γυρίσει. Ήταν αναστατωμένος και έκλαιγε. Ίσως να πίστευε πως ο ηλικιωμένος θα ξαναγυρνούσε.

Τελικά, μετά από δύο ώρες οι γείτονες κατάφεραν να τον βγάλουν έξω από το σπίτι. Από εκείνη την ώρα, στέκεται έξω από την πόρτα για ώρες χωρίς να δέχεται τροφή και νερό.

Που και που, πηγαίνει στο καφενείο όπου σύχναζε το αφεντικό του και περπατάει ανάμεσα στα τραπέζια για να εντοπίσει την μυρωδιά του.

Η συγκινητική ιστορία ωστόσο είχε χαρούμενο τέλος. Χθες, το σκυλί είχε πλαντάξει στο κλάμα κι έτσι γείτονες κινητοποιήθηκαν μέσω Facebook προκειμένου να υιοθετηθεί. Τελικά, σήμερα το πρωί, μια οικογένεια βρέθηκε και πρόσφερε ένα σπίτι στον μικρό Μίκυ.


ΕΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.