Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΟΧΙ ΡΕ...!!! ΣΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΖΙΜΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ ΜΥΚΟΝΟ...!!

Αδιαμφισβήτητα θα είναι ο γάμος του καλοκαιριού: Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη, στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη και, ...







Αδιαμφισβήτητα θα είναι ο γάμος του καλοκαιριού: Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη, στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη και, όπως απαιτείται, δημοσιεύθηκε και η αναγγελία του γάμου τους. Το ζευγάρι επέλεξε τον «Ριζοσπάστη» για να δημοσιεύσει την αναγγελία του γάμου τους, που θα γίνει στη Μύκονο. Η αναγγελία δημοσιεύθηκε στις στήλες της εφημερίδας την προηγούμενη Πέμπτη.




Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 10 Ιουνίου 2017 στη Μύκονο. Η τοποθεσία ήταν κοινή απόφαση των δύο, αφού ο γιος της Έλενας Κόκκαλη έχει σπίτι στο νησί. Η επιλογή του διάσημου ζευγαριού να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης στο Νησί των Ανέμων δεν είναι κάτι που ξάφνιασε το περιβάλλον τους, καθώς οι δυο τους δεν χάνουν ευκαιρία να αποδράσουν στη Μύκονο και να περάσουν εκεί στιγμές χαλάρωσης-από την έντονη κούραση της κοπιώδους ζωής τους.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ η Δούκισσα θα αφεθεί στα χέρια της Σήλιας Κριθαριώτη για το νυφικό της. «Με το σύντροφό μου πλέον συζούμε κι αυτό για μένα είναι επίσημο, ζούμε σαν παντρεμένοι. Το να κάνουμε μια οικογένεια είναι όνειρο ζωής. Αυτό, λοιπόν, ενδεχομένως να φέρει και τις άλλες εξελίξεις που φαντάζομαι ότι εννοείς», δήλωσε τον Νοέμβριο στο People η Δούκισσα, απαντώντας αν σκέφτονται να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι μαζί από τα τέλη του 2014, ενώ ήδη συγκατοικούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.