Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΑΜΑΝΤΙ»: Ο ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ -

guns-gr.com MΑΪΟΣ 2012 Πρώην SEAL, ο Chris Kyle είναι ο πιο θανατηφόρος σκοπευτής που έχει υπάρξει ποτέ στο Στρατό των ΗΠΑ. ...






guns-gr.com MΑΪΟΣ 2012

Πρώην SEAL, ο Chris Kyle είναι ο πιο θανατηφόρος σκοπευτής που έχει υπάρξει ποτέ στο Στρατό των ΗΠΑ.


Κατά τη διάρκεια της 10-χρόνης θητείας του ως ελεύθερος σκοπευτής Navy SEAL, ο Chris Kyle ήταν παρόν σε κάθε σημαντική μάχη του πολέμου στο Ιράκ και ήταν τόσο αποτελεσματικός στην θανάτωση Ιρακινών που τον ονόμασαν «The Devil Of Ramadi - Ο διάβολος της Ραμάντι», ενώ επικύρηξαν με 80.000 δολάρια το κεφάλι του.






Ο Kyle μίλησε στον Gary Buiso στην NY Post για το νέο του βιβλίο «American Sniper» και πρόσφερε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για το πώς ήταν η ζωή για αυτόν, δεδομένου ότι βασάνισε μέχρι να σκοτώνει.


Με 225 επιβεβαιωμένες θανατώσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Πολεμικό Ναυτικό, στην ομάδα SEAL 3 (η ομάδα SEAL 3 δραστηριοποιείται στη Μέση Ανατολή) , οι ναύτες τον αποκάλεσαν «Ο Θρύλος».







ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ CHRIS KYLE ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ
Το όπλο που χρησιμοποιεί για οπλοφορία ο Chris Kyle είναι ένα Springfield Micro Compact .45 τύπου 1911 μέσα σε δερμάτινη θήκη. Αγαπημένο του κυνηγετικό όπλο για το κυνήγι ελαφιών είναι ένα τυφέκιο GA Precision .308 Gladius, ενώ για κυνήγι πουλιών, χρησιμοποιεί το παλιό του Remington 870. Για κυνήγι γουρουνιών χρησιμοποιεί ένα Craft AR. Αγαπημένο του τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή στο εξωτερικό, ήταν όλα σε .338 Lapua. Είναι ακριβές πάνω από τις 2300 γιάρδες, και ελαφρύτερο από το .50. Στις ΗΠΑ όπου τώρα διαμένει χρησιμοποιεί το GA Precision του για όλες τις χρήσεις. Είναι ακριβές όπως λέει ο ίδιος και πάνω από τις 1100 γιάρδες.



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.