Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Ο ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Ανατροπή στην υπόθεση - Σε ύψιστο συναγερμό η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό - Τι ψάχνουν οι ασ...







Ανατροπή στην υπόθεση - Σε ύψιστο συναγερμό η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό - Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί - Ποια η κατάσταση της υγείας των τραυματιών




Αποκαλυπτικός ήταν ο Αντώνης Σαμαράς κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου επισκέφθηκε τον Λουκά Παπαδήμο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Σαμαράς στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το νοσοκομείο, ο παγιδευμένος φάκελος που εξερράγη και τραυμάτισε τον Λουκά Παπαδήμο, είχε φτάσει στο σπίτι του, αφού είχε περάσει από τους προβλεπόμενους ελέγχους ασφαλείας. Από εκεί τον πήρε και τον άνοιξε στο αυτοκίνητό του.

Πρόσθεσε δε, ότι δεν εντοπίστηκε από την αρμόδια υπηρεσία κάποιο πρόβλημα με τον φάκελο.

«Όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον πολίτη κινδυνεύει άμεσα η Δημοκρατία», συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς και απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε πως ο ίδιος δεν είναι αρμόδιος για να μιλήσει για τις τυχόν ευθύνες, συμπληρώνοντας πως αυτό που προέχει είναι ότι η πορεία της υγείας του κ. Παπαδήμου εξελίσσεται καλά.

Τι ψάχνει η Αντιτρομοκρατική 




Δύο είναι τα σημεία πάνω στα οποία επικεντρώνει τις έρευνές της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μια ημέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών προκειμένου να καταλήξουν στο είδος της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση και αν είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στα «φονικά» πακέτα που είχαν σταλεί σε ευρωπαίους παράγοντες πριν από τρεις μήνες.

Από την πρώτη έρευνα, φαίνεται πως ο παγιδευμένος φάκελος που εξερράγη στα χέρια του κ. Παπαδήμου, είχε μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης για πυροτεχνήματα και έχει και άλλες ομοιότητες με τους φακέλους στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο ΔΝΤ στο Παρίσι, καθώς και άλλους οκτώ που εντοπίστηκαν τις επόμενες μέρες, στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, τον περασμένο Μάρτιο.

Παράλληλα «χτενίζουν» τα κέντρα διαλογής των ΕΛΤΑ προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν άλλα δέματα ή φακέλους που μπορεί να έχουν σταλεί σε άλλους στόχους, οικονομικούς ή πολιτικούς παράγοντες.

.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.