Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ... ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΒΑΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ...!

O τετραπλός φόνος που συνέβη τον Ιούνιο του 2016 στην Αγία Νάπα με θύματα τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, τον αστυνομικό Ηλία Χατζ...

Κύπρος: Δολοφονήθηκε και ο δεύτερος Αλβανός εκτελεστής της Αγίας Νάπας






O τετραπλός φόνος που συνέβη τον Ιούνιο του 2016 στην Αγία Νάπα με θύματα τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, τον αστυνομικό Ηλία Χατζηευθυμίου την σύζυγο του Σκεύη Χατζηευθυμίου και τον Αλβανό πληρωμένο εκτελεστή Yianni Vogli, φαίνεται πως έχει ακόμα ένα θύμα. Πρόκειται για τον δεύτερο Αλβανό εκτελεστή Aleks Burrelli ο οποίος μετά τις δολοφονίες διέφυγε τη σύλληψη και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.




Όπως κατέθεσε σήμερα στο Κακουργιοδικείο ο Χαράλαμπος Ανδρέου, που ήταν οδηγός του αυτοκινήτου το οποίο χρησιμοποιήθηκε στον τετραπλό φόνο, ένας εκ των συγκατηγορουμένων του, που έχει παραδεχθεί ενοχή και έχει καταδικαστεί σε ισόβια (Μάριος Χριστοδούλου), του είχε πει να πάρει τον Burelli «στον Άντρο για να τον παίξει (σκοτώσει)». Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο Άντρος ανέφερε ότι πρόκειται για τον Άντρο Ροδοθέου ο οποίος δολοφονήθηκε στις 12 Απριλίου από άγνωστους εκτελεστές στη Λεμεσό.

Ο Χαράλαμπος Ανδρέου ο οποίος επίσης έχει παραδεχθεί την ενοχή του έχει καταδικαστεί τέσσερις φορές σε ισόβια. Δεν εξήγησε αν γνωρίζει τι έγινε τελικώς με τον Burelli αλλά οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο Αλβανός εκτελεστής πρέπει να είναι νεκρός ώστε να του κλείσουν το στόμα, αφού σε περίπτωση σύλληψης του ενδεχομένως θα μιλούσε. Ο Burelli είχε σκοτώσει από λάθος και τον συμπατριώτη του Yiani Vogli κατά την επιχείρηση της δολοφονίας του Καλοψιδιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.