Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ EKANAN ΠΑΡΕΛΑΣΗ...!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ...!!! ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...!!!

Για άνανδρη και δολοφονική επίθεση από «αντιεξουσιαστές» μιλά η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ροδόπης – Στην Λέσχη μας δεν χωρούν ιδεολογίε...





Για άνανδρη και δολοφονική επίθεση από «αντιεξουσιαστές» μιλά η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ροδόπης – Στην Λέσχη μας δεν χωρούν ιδεολογίες και κομματικά πιστεύω σημειώνουν

Σε μια παρεξήγηση οφείλεται πιθανώς η επίθεση που δέχτηκαν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ροδόπης το Σάββατο (13/5) στην περιοχή του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΑ Κομοτηνής μετά το τέλος της δοκιμαστικής τους παρέλασης.

Οι Έφεδροι Καταδρομείς, σε ανακοίνωση τους στο stratiotikosgr.com, σημειώνουν ότι δέχτηκαν επίθεση από «αντιεξουσιαστές»...





Η ΛΕΔ Ροδόπης μάλιστα τονίζει χαρακτηριστικά πως «στην Λέσχη μας ΔΕΝ χωρούν ιδεολογίες και κομματικά πιστεύω» ενώ επισημαίνει πως το περιστατικό αυτό, που είχε σαν αποτέλεσμα και την ματαίωση της παρέλασης τους, τους δυνάμωσε ακόμα περισσότερο.

Η ανακοίνωση της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ροδόπης:

«Στην 97η επέτειο από την απελευθέρωση της Θράκης και για πρώτη φορά θέλαμε σαν λέσχη ΕΙΔ. ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ να λάβουμε κι εμείς μέρος. Δυστυχώς παραμονή της επετείου και κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής μας παρέλασης, 3 στελέχη της λέσχης δέχτηκαν άνανδρη και δολοφονική επίθεση από τους λεγόμενους ‘’αναρχικούς’’ και ‘’αντιεξουσιαστές’’!!!!!!! Ενώ είχαμε φύγει οι περισσότεροι από τα μέλη, βρήκανε ευκαιρία και χτύπησαν με λοστούς τα 3 μέλη μας!!!!!!

Βρίζανε και τους χαρακτήριζαν ‘’χρυσαυγίτες’’ και ‘’φασίστες’’…. Έχουν ακολουθηθεί οι νόμιμες διαδικασίες… Το αποτέλεσμα είναι να μην κάνουμε παρέλαση, αυτό μας έχει πληγώσει, αλλά μας έχει δυναμώσει ακόμη περισσότερο!!!!!!! Στην λέσχη μας ΔΕΝ χωρούν ιδεολογίες και κομματικά πιστεύω!!!!!!».


fonirodopis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.