Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΕΝΕΣ ΚΑΝΤΕΡ!

Στα άκρα πάει η κόντρα του μπασκετμπολίστα του NBA Ενές Καντέρ με την τουρκική κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν. Και αυτό διότι εκδόθηκε ...






Στα άκρα πάει η κόντρα του μπασκετμπολίστα του NBA Ενές Καντέρ με την τουρκική κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν.

Και αυτό διότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 25χρονο σέντερ των Οκλαχόμα Θάντερ.





Ο Τούρκος παίκτης του NBA είναι οπαδός του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Τούρκος πρόεδρος θεωρεί υπεύθυνο για την απόπειρα του πραξικοπήματος το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, το διαβατήριο του Καντέρ πριν από λίγες ημέρες ακυρώθηκε και πλέον θεωρείται επίσημα φυγόδικος για την τουρκική κυβέρνηση.

Το «Reuters» μάλιστα αναφέρει πως έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Τούρκο μπασκετμπολίστα, ο οποίος μεταξύ άλλων επικρίθηκε πως χρησιμοποιούσε μία εφαρμογή της οργάνωσης του Γκιουλέν και αναρτούσε στα social media υπέρ του Γκιουλέν και κατά του Ερντογάν.

Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει να πτοείται. «Δεν μπορείτε να με πιάσετε. Μην σπαταλάτε την αναπνοή σας. Θα έρχομαι με την δική μου θέληση για να φτύνω στα άσχημα και μισητά πρόσωπά σας», έγραψε ο Ενές Καντέρ.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.