Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ... ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΒΟΡΡΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΙΟΡΔΑΝΟΙ ΣΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» - ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες: Στο Βορρά της Συρίας : 1. Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις (πεζικό, τεθωρακισμένα οχήματα, πυροβολ...






Επιβεβαιωμένες πληροφορίες:
Στο Βορρά της Συρίας :

1. Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις (πεζικό, τεθωρακισμένα οχήματα, πυροβολικό, μηχανικά οχήματα, ειδικές δυνάμεις) αρχίζουν να ξεδιπλώνονται στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ,
2. Ένας αυξανόμενος αριθμός Σαουδάραβων στρατιωτικών έφτασαν στο Ιντσιρλίκ στην Τουρκία.

1. Μια εντυπωσιακή συγκέντρωση δυνάμεων των ΗΠΑ (μια μικτή ταξιαρχία με όλα τα όπλα και στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα Β 1Β) και του Ηνωμένου Βασιλείου (ολόκληρες μονάδες αρμάτων μάχης Challenger και ελικόπτερα επίθεσης εδάφους Cobra και Apache), που υποστηρίζονται από ένα ετερόκλητο αντάρτικο στρατό, Ολλανδοί, Σαουδάραβες , Ιορδανοί, στρατιώτες από το Μπαχρέιν, έξι πολυεθνικές ταξιάρχες μισθοφόρων από διάφορους ορίζοντες, συνεχίζεται στο βόρειο άκρο της Ιορδανίας.






Δυνάμεις των ΗΠΑ και της Ιορδανίας (που ενεργούν υπό την κάλυψη μιας δύναμης ανταρτών) εισήλθαν στη συριακή βάση του Τενέφ στα νότια της επαρχίας Ντεράγια,
Χάλασαν οι σχέσεις μεταξύ της Συρίας και του τεχνητού Κράτους της Ιορδανίας, λόγω αυτής της δύναμης εισβολής,
Οι πηγές των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών που σύνταξαν το ψευδές έγγραφο προπαγάνδας «Εθνική Αξιολόγηση» για τη χημική επίθεση στο Χαν Σεϊχούν είναι οι μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας, της Τουρκίας και της τρομοκρατικής οργάνωσης Feth Sham .

Ο στόχος της αλλαγής του συριακού καθεστώτος συνεχίζεται. Η Δαμασκός παρακολουθεί προσεκτικά την ταυτόχρονη προώθηση αυτών των δυο στρατών εισβολής στο Βορρά και το Νότο. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η αποδεδειγμένη παρουσία ολόκληρων αμερικανοβρετανικών ταξιαρχιών και διαψεύδονται οι επίσημες πληροφορίες για μια περιορισμένη παρουσία «στρατιωτικών».
Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα στρατό.

Η μεγαλύτερη μάχη της συριακής σύγκρουσης θα ξεκινήσει.

Μετάφραση από Κριστιάν Ακκυριά.
strategika51 - ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ

Παρατηρούνται τεράστιες στρατιωτικές κινήσεις αμερικανικών ,βρετανικών και ιορδανικών δυνάμεων προς τα συριακά σύνορα από την Ιορδανία.H ώρα μηδέν πλησιάζει.Πάνω από 4 000 ένοπλοι που εκπαιδεύθηκαν στην Ιορδανία είναι στη ζώνη Tanaf εντός των συριακών συνόρων.
Είναι και Ιορδανικές δυνάμεις επίσης που είναι προορισμένες να εισχωρήσουν στην έρημο υπό την κάλυψη αεροπορίας με βαρύ πυροβολικό και συστήματα εκτόξευσης ρουκετών και αμερικανικά Hermas.
Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για ένα πλήθος αμερικανών στρατιωτών,βρετανών και ιορδανών που είναι συγκεντρωμένοι στα νότια σύνορα της χώρας των επαρχιών As Suwayda και Νταράα του Tel Shihab μέσω Ramtha (Ioρδανία) και φτάνουν ως Khirbet Awad, υπάρχουν βρετανικά τανκ, τάγματα με « Challenger » με 2300 οπλισμό διαφόρων τύπων και ελικόπτερα Cobra και Black Hawk και περί τους 4 000 ενόπλους που εκπαιδεύθηκαν στην Ιορδανία.تم تأمين قواعد نارية أردنية للقوات المنوي إدخالها الى البادية عبر حشد كتائب مدفعية ثقيلة وراجمات صواريخ أميركية طراز هيرماس

Η επέλαση θα έχει την αεροπορική κάλυψη αμερικανικών αεροσκαφών με τη συνοδεία ενός ολλανδικού αεροπλάνου κι άλλων από Μπαχρέιν.

Πηγές καλά πληροφορημένες αναφέρουν ότι ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί τους παρακολουθούν στενά τι θέλει να κάνουν οι ΗΠΑ στα ιορδανικά σύνορα και δηλώνουν ότι παρακολουθούν τις εκεί αμερικανικές,βρετανικές και ιορδανικές δυνάμεις που κινούνται προς τη Συρία.

Ο σύριος ΥΠΕΞ Walid Muallem δήλωσε τη Δευτέρα ότι «αν οι ιορδανικές δυνάμεις μπουν στη Συρία χωρίς συντονισμό με τη συριακή κυβέρνηση θα θεωρηθούν ως αντίπαλες δυνάμεις»..almayadeen.

Την Κυριακή ο εκπρόσωπος τύπου της Ιορδανικής κυβέρνησης διαβεβαίωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τα σύνορά της στο συριακό έδαφος σε περίπτωση που χρειαστεί.

Σε δήλωσή του στην ιορδανική τηλεόραση ο Mohammad al-Moemeni είπε ότι η χώρα του δεν υπέγραψε τη συμφωνία των Άστανα για ζώνες αποκλιμάκωσης όπου η χώρα του όμως μετείχε ως παρατηρητής.Η Ιορδανία διαδραμάτισε μέσω ενός πυρήνα MOQ ένα σημαντικό ρόλο στην λογισμκή,οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Συρία.

Μια από τις ζώνες αποκλιμάκωσης αφορά την επαρχία Deraa που γειτνιάζει με την Ιορδανία.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες υπάρχει το θέμα για επικείμενη επίθεση κατά της Συρίας μέσω της Deraa, που προετοιμάστηκε στην Ιορδανία με τη βοήθεια των ΗΠΑ κια προορισμένη να επαναλάβει το ίδιο σενάριο που έλαβε χώρα στον συριακό βορρά με την τουρκική εσισβολή και την εγκαθίδρυση ζωνών κατεχόμενων από τους ενόπλους που υποστηρίζει η Άγκυρα.

Μετά τις 7 Μάη στην Ιορδανία πραγματοποιείται η ετήσια στρατιωτική άσκηση « Eager Lion » υπό την διοίκηση του αμερικανικού στρατού και της Ιορδανίας και στην οποία συμεμτέχεουν 7.400 σταρτιώτες προερχόμενοι από 20 χώρες. Σύμφωνα με τον Ιορδανικό στρατό οι στρατιώτες προέρχονται από Ευρώπη,Ασία,Αφρική,και χώρες του Περσικού Κόλπου που συμμετείχαν σε αυτές τις ασκήσεις. Σύμφωνα με το ’AFP, πρόκειται για την 7η τέτοιου είδους άσκηση που θα διαρκέσει 10 ημέρες.

Αυτή τη χρονιά η άσκηση σημαδεύεται από την παρουσία 2 αμερικανικών υπερηχητικών βομβαρδιστικών US B-1B.al manar,.almayadeen 8.5.17

Η απόφαση εισβολής στο συριακό έδαφος από Ιορδανία ελήφθη από τον Trump σε συντονισμό με Tel Aviv και Λονδίνο και είμαστε στην ώρα μηδέν περιμένοντας να δοθεί μια εντολή συντονισμού ίσως τις ερχόμενες ώρες σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα.

Υπάρχουν και ψύχραιμες φωνές στη Συρία ωστόσο που αναφέρουν ότι δεν θα συμβεί αμερικανοιορδανική εσιβολή…

dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.