Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΟΜΟΡΦΟΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ; ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΤΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΕΝΤΕΛΑ ΦΟΥΡΕΡΑΪ... ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ ΦΛΕΒΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει μια δημιουργική φάση στα επαγγελματικά της. Η πορεία της στον χώρο του τραγουδιού είναι ανοδική, με τραγούδια κ...





Η Ελένη Φουρέιρα διανύει μια δημιουργική φάση στα επαγγελματικά της. Η πορεία της στον χώρο του τραγουδιού είναι ανοδική, με τραγούδια και εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα. Αυτό το διάστημα, η τραγουδίστρια δοκιμάζεται και σε κάτι καινούριο. Συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «SYTYCD», καθώς φημίζεται για τις χορευτικές της ικανότητες.




Πέρα από τα επαγγελματικά της, η Ελένη, δίνει μεγάλη προσοχή και στην προσωπική της ζωή. Το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο τους έχουν απαθανατίσει οι παπαράτσι μαζί. Η τραγουδίστρια αποφεύγει να μιλάει δημόσια γι’ αυτό, ενώ η σχέση της δεν έχει την ίδια προβολή με τις δύο προηγούμενες. Διαβάστε παρακάτω….



Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και αποκάλυψε ότι δεν αποφάσισε να κρύψει την προσωπική της ζωή: «Δεν αποφάσισα τίποτα. Πάντα προσπαθούσα να διαφυλάξω την προσωπική μου ζωή. Επίσης κάθε στιγμή, κάθε χρόνος στη ζωή ενός ανθρώπου, είναι διαφορετικός από τον προηγούμενο ή τον επόμενο. Θέλω όσο μπορώ, γιατί γνωρίζω καλά πως λειτουργεί πια, να κρατήσω την προσωπική μου ζωή ακόμα πιο “προσωπική”. Είμαι καλά και περνώ πολύ ωραία τον λιγοστό χρόνο που δεν δουλεύω».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί για πρώτη φορά στον Αλμπέρτο Μποτία, όταν ρωτήθηκε για το αν τελικά ισχύει πως είναι ζευγάρι. «Ισχύουν όσα σου είπα προηγοημένως. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου!», ανέφερε αφήνοντας την απάντηση να νοηθεί. Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην ζήλεια και τις τρικλοποδιές που υπάρχουν στο επάγγελμα της: «Ζήλιες και τρικλοποδιές έχω βιώσει δεν είναι η νύχτα ή οι γυναίκες ή οι άντρες. Ανταγωνισμός υπάρχει και θα υπάρχει. Το θέμα είναι ότι εγώ μένω στο στόχο μου και συνεχίζω να κυνηγώ τα όνειρά μου. Δεν επηρεάζομαι πια.Ξέρεις όσο περνάει ο καιρός, παύουν να σε στεναχωρούν τέτοια πράγματα».

Περιοδικό People.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.