Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ...

Παραδόθηκε ο ένοπλος, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση μπήκε στα κτίρια του ΟΚΑΝΑ, επειδή ο Δήμος θέλει να του κατεδαφίσει το περίπτερο...







Παραδόθηκε ο ένοπλος, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση μπήκε στα κτίρια του ΟΚΑΝΑ, επειδή ο Δήμος θέλει να του κατεδαφίσει το περίπτερο που διατηρεί στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.




Ο άνδρας περίπου 45 ετών ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε στο κτίριο με φωνές, απειλές και κρατώντας ένα πιστόλι.

Βρίσκεται σε απόγνωση, αφού το μοναδικό του εισόδημα για να ζήσει την σύζυγο και τα 5 παιδιά του προέρχονται από ένα περίπτερο στον Ενετικό Λιμάνι Χανιών, το οποίο θα το γκρεμίσει ο Δήμος Χανίων.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίοι όταν πλησίασαν το κτίριο ο δράστης πυροβόλησε με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν στα πυρά.
Να σημειωθεί πως ο 45χρονος φέρεται να έχει τραυματισθεί ελαφρά.

Μέσα στο κτίριο αλλά σε διαφορετικό χώρο βρίσκονταν τρεις εργαζόμενοι, ενώ έξω σε αυτό και σε αρκετή απόσταση αφού η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, βρέθηκαν και άλλοι εργαζόμενοι καθώς και συμμετέχοντες στα προγράμματα του ΟΚΑΝΑ.

Λίγο μετά τις 14.30 έφτασε και ο πατέρας του στον χώρο. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.