Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΦΙΛΝΤ ΣΕ ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΠΙΣΩ» ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΑΚ ΤΑΪΣΟΝ

Ο βετεράνος μποξέρ αποκαλύπτει ότι είχε φυλάξει το αυτί του αντιπάλου του, που δάγκωσε και έκοψε το 1997 στην «MGM Grand Arena», κα...







Ο βετεράνος μποξέρ αποκαλύπτει ότι είχε φυλάξει το αυτί του αντιπάλου του, που δάγκωσε και έκοψε το 1997 στην «MGM Grand Arena», και του το έδωσε πίσω, όταν έκαναν ένα διαφημιστικό!


Έχουν περάσει 20 χρόνια από εκείνο τον περίφημο αγώνα μποξ στο Λας Βέγκας για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών ανάμεσα στον Μάικ Τάισον και τον Εβάντερ Χόλιφιλντ, που έγινε ένας από τους πιο... διαβόητους όλων των εποχών, όταν ο πρώτος... δάγκωσε και έκοψε ένα κομμάτι από το... αυτί του αντιπάλου του!






Σήμερα, ο 50χρονος Τάισον, δείχνει να έχει ηρεμήσει, αν και στην αυτοβιογραφία του δεν είχε κρύψει ότι τότε ήθελε κυριολεκτικά να... σκοτώσει τον Χόλιφιλντ!

«Ήθελα να τον σκοτώσω. Όποιος ήταν παρών στο ρινγκ, θα μπορούσε να δει την τυφλή οργή μου. Ήμουν έξαλλος, ήμουν εκτός ελέγχου σαν ένας απείθαρχος στρατιώτης, γι' αυτό τον χτύπησα στο κεφάλι» έγραφε ο Τάισον, ενθυμούμενος τον αγώνα-ρεβάνς της εκδίκησης, καθώς τον προηγούμενο χρόνο ο Χόλιφιλντ τον είχε εκθρονίσει από την κορυφή του κόσμου.





Μετά το δεύτερο δάγκωμα και τη συνακόλουθη απαγόρευση να συνεχίσει να πυγμαχεί, την οποία αποφάσισε ο διαιτητής, Μιλς Λέιν, ο Τάισον είχε ομολογήσει ότι έχασε κάθε έλεγχο: «Υπήρχαν άνθρωποι που προσπάθησαν να με κρατήσουν, ενώ ο Χόλιφιλντ είχε κουλουριαστεί στο πάτωμα, στη γωνία του. Προσπάθησα πολλές φορές να τον φτάσω, αλλά πάνω μου είχα 50 άτομα που με σταμάτησαν».

Μιλώντας σήμερα στο περιοδικό των Sunday Times, ο Τάισον αποκάλυψε: «Βλέπω τον Εβάντερ από καιρού εις καιρόν. Κάναμε και ένα διαφημιστικό μαζί για το ESPN και του έδωσα πίσω το αυτί του σε φορμαλδεΰδη»!

Όλα αυτά, καθώς ο Τάσιον ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έκδοση της δεύτερης αυτοβιογραφίας του, με τίτλο «Iron Ambition», που θα ακολουθήσει την πρώτη, με τίτλο ««Undisputed Truth: My Autobiography».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.