Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΗΝ.... ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, ο αποστολέας που αναγράφονταν στην επιστολή με τον εκρηκτικό μηχανισμό προς τον Λουκά Παπαδ...

Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος! Live οι εξελίξεις




Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, ο αποστολέας που αναγράφονταν στην επιστολή με τον εκρηκτικό μηχανισμό προς τον Λουκά Παπαδήμο, ήταν η Ακαδημία Αθηνών. Ένα ακόμα στοιχείο που "δείχνει" προς την κατεύθυνση της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς" που είχε αναλάβει την ευθύνη για την αποστολή δέματος με εκρηκτικό μηχανισμό στο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με αποστολέα των Άδωνι Γεωργιάδη.




Με τη διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Νάγια Μητσάκου επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των τραυματιών.

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να μεταφέρουν στον κ. Παπαδήμο και στους τραυματίες συνοδούς του, τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκε στον Ευαγγελισμό όπου συνάντησε τον Λουκά Παπαδήμο και είπε ότι έχει τις αισθήσεις του, αλλά φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.