Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΑΝΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ: ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ

Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, οι άνδρες που βρίσκονταν μέσα τον έβαλαν δια της βίας στο πίσω μέρος, τον έδεσαν κα...








Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, οι άνδρες που βρίσκονταν μέσα τον έβαλαν δια της βίας στο πίσω μέρος, τον έδεσαν και τον μετέφεραν σε μία σπηλιά στο νησί της ισπανικής Λας Πάλμας





Μάρτυρες ενός σκηνικού που σπάνια, αν όχι ποτέ, αντικρίζει κάποιος, έγιναν οι ντόπιοι κάτοικοι και οι τουρίστες σε περιοχή των Καναρίων Νήσων. Άνδρας που είπε πέσει θύμα απαγωγής, κατάφερε να αποδράσει και εμφανίστηκε στον δρόμο με τα χέρια δεμένα στην πλάτη του και το φίμωτρο, με το οποίο του είχαν κλείσει το στόμα, να κρέμεται στον λαιμό του.

Ο άνδρας, σε ηλικία περίπου 40 ετών, προσπαθούσε να σταματήσει κάποιο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, προκειμένου να τον βοηθήσουν και να τον μεταφέρουν στην αστυνομία, προκειμένου να καταγγείλει την περιπέτειά του.



Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, οι άνδρες που βρίσκονταν μέσα τον έβαλαν δια της βίας στο πίσω μέρος, τον έδεσαν και τον μετέφεραν σε μία σπηλιά στο νησί της ισπανικής Λας Πάλμας. Παρόλα αυτά, δεν διευκρινίστηκε από την αστυνομία πώς διέφυγε από τον χώρο που τον είχαν κρύψει και που ακριβώς ήταν το μέρος αυτό.

Οι κάτοικοι της περιοχής που τον είδαν να περπατά δεμένος στη μέση του δρόμου, κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο το ταχύτερο δυνατό. Αφού τον απελευθέρωσαν από τα δεσμά του, επιβεβαίωσαν ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής και τον μετέφεραν στο τμήμα προκειμένου να καταθέσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.