Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Ε...;;; ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ»...!!

Ενώ στην Ελλάδα διάφοροι «εκσυγχρονιστές», «μεταρρυθμιστές», «φιλελέδες» και «πολιτιστικοί μαρξιστές» τσεκουρεύουν τα τελευταία 2...

Ερντογάν: Θα ξαναγράψουμε τα βιβλία ιστορίας για να διδάσκουν το μεγαλείο μας






Ενώ στην Ελλάδα διάφοροι «εκσυγχρονιστές», «μεταρρυθμιστές», «φιλελέδες» και «πολιτιστικοί μαρξιστές» τσεκουρεύουν τα τελευταία 20 χρόνια την ιστορία μας για την κάνουν «turkish friendly», επιχειρώντας μέσω της ιστορικής λήθης να πετύχουν τη «φιλία των λαών», ενώ η ιστορία διδάσκει ότι όποιος την αγνοεί τον εκδικείται, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι τα βιβλία της ιστορίας στα τουρκικά σχολεία θα γραφτούν ξανά για να διδάσκουν το «δοξασμένο παρελθόν» της.




Μιλώντας σε νέους που υποδέχτηκε στο Προεδρικό Παλάτι στην Άγκυρα, ο Ερντογάν είπε:

«Θα αναδιαμορφώσουμε τη διδακτέα μας ύλη. Θα αναφέρουμε τη δοξασμένη ιστορία μας στα βιβλία όπως ήταν», δήλωσε με το γνωστό «σουλτανικό» ύφος και πρόσθεσε:

«Τώρα θα κάνετε μεταρρυθμίσεις και επαναστάσεις. Θα δείξετε σε όλο τον κόσμο πόσο ισχυρό είναι το τουρκικό έθνος».

Οι ισλαμιστές που βρίσκονται στη διακυβέρνηση της Τουρκίας κατηγορούν τις κεμαλικές ελίτ ότι συκοφάντησαν και προσπάθησαν να εξαλείψουν το αυτοκρατορικό οθωμανικό παρελθόν της χώρας.

Η ανάδειξη και διδασκαλία του δοξασμένου οθωμανικού παρελθόντος εννοείται ότι δεν θα περιορίζεται μόνο σε «ενέσεις» μεγαλείου, που τόσο έχουν ανάγκη η χαμηλής αυτοεκτίμησης Τούρκοι, αλλά παράλληλα θα καλλιεργεί τον ιμπεριαλισμό ως νέο εθνικό στόχο.

Απέναντι σε αυτές τις «προετοιμασίες» των Τούρκων, άγνωστο είναι τι σχέδιο έχει -εάν έχει- το ελληνικό υπουργείο Παιδείας. .tribune.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.