Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ: ΝΕΚΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Το αυτοκίνητο πλησίασε σε σημείο ελέγχου κοντά στο προεδρικό μέγαρο, στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου - Ο Abbas Abdullahi Sheikh Siraji ή...









Το αυτοκίνητο πλησίασε σε σημείο ελέγχου κοντά στο προεδρικό μέγαρο, στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου - Ο Abbas Abdullahi Sheikh Siraji ήταν πρώην πρόσφυγας, που πέρασε μεγάλο διάστημα της ζωής του σε καταυλισμό στην Κένυα

Μία υπόθεση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά εκτυλίχθηκε στην πρωτεύουσα της Σομαλίας Μογκαντίσου. Ο υπουργός Δημοσίων Έργων και Ανασυγκρότησης έπεσε νεκρός την Τετάρτη το βράδυ από τα πυρά των ανδρών ασφαλείας του προέδρου της χώρας, σε σημείο ελέγχου κοντά στο προεδρικό μέγαρο.




Σύμφωνα με την ανακοίνωση των σομαλικών αρχών, το αυτοκίνητο που μετέφερε τον πιο νεαρό υπουργό της κυβέρνησης, Abbas Abdullahi Sheikh Siraji, πλησίασε στο σημείο ελέγχου από τους άνδρες ασφαλείας του Γενικού Ελεγκτή, κοντά στο προεδρικό μέγαρο.

Άγνωστο γιατί, οι σωματοφύλακες άνοιξαν πυρ εναντίον του αυτοκινήτου που μετέφερε τον υπουργό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Τα πυρά ανταπέδωσαν οι άνδρες της ασφάλειας του κυβερνητικού στελέχους, ενώ στο αυτοκίνητο βρισκόταν ένας ακόμη υπουργός, ο οποίος κατάφερε να γλιτώσει.

Ο Abbas Abdullahi Sheikh Siraji ήταν ο πιο νεαρός υπουργός της κυβέρνησης. Πρώην πρόσφυγας, πέρασε μεγάλο διάστημα της ζωής του σε καταυλισμό προσφύγων στην Κένυα, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του και κερδίσει μία θέση στο υπουργικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.