Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ «ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ» ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ...!!!

Τα επεισόδια μεταξύ των φίλων της Φενέρμπαχτσε και του Ολυμπιακού στην Πόλη δεν έλειψαν ούτε από το χθεσινό (20/5) βράδυ, με του...






Τα επεισόδια μεταξύ των φίλων της Φενέρμπαχτσε και του Ολυμπιακού στην Πόλη δεν έλειψαν ούτε από το χθεσινό (20/5) βράδυ, με τους Τούρκους οπαδούς να επιχειρούν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο, όπου διέμεναν αυτοί του Ολυμπιακού. Δείτε βίντεο που δημοσίευσαν οι φίλοι των "ερυθρολεύκων".

Η παρουσία πολλών οπαδών του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό των "ερυθρόλευκων" με την Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως έχει διαμορφώσει ένα… εκρηκτικό κλίμα στην πλευρά των φίλων της ομάδας του Ομπράντοβιτς.





Ο "Ζοτς" ζήτησε να υπάρξει σεβασμός προς τους οπαδούς των Πειραιωτών και να μην γίνουν άλλα επεισόδια –όπως αυτά της Παρασκευής- αλλά φαίνεται πως τα λόγια του πέφτουν στο κενό.

Λίγο πριν τις 12 το βράδυ του Σαββάτου είχαμε μια νέα εστία έντασης. Περίπου 100 τούρκοι οπαδοί –πιθανότατα της Φενέρμπαχτσε- συγκεντρώθηκαν έξω από ξενοδοχείο όπου διαμένουν αρκετοί Έλληνες φίλοι του Ολυμπιακού, άρχισαν να τους προκαλούν φωνάζοντας "Ιστανμπουλ" ενώ πέταξαν και κάποια αντικείμενα προς την είσοδο του κτηρίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.