Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΑΠΑΓΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΝΕΥΘΥΝΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ...

πυραυλος3






ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΝΕΥΘΥΝΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:




Σε εθνικιστικό παραλήρημα βρίσκεται ο τούρκικος τύπος που επαίρεται για την δοκιμή του πυραύλου Μπορά στη Σινώπη, γράφοντας μάλιστα ότι αυτός, μπορεί να χτυπήσει την Αθήνα!

Συγκεκριμένα η τουρκική εφημερίδα Gunes σε πρωτοσέλιδό τίτλο της γράφει: «Ακόμα και η δοκιμή τους έκανε να τρέμουν».

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται σε ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια τα οποία όπως υποστηρίζει «τρομοκρατήθηκαν» από τη δοκιμή του νέου τουρκικού πυραύλου.

Στις εσωτερικές της σελίδες η τουρκική εφημερίδα έχει τον τίτλο «Ο Μπορά πανικόβαλε την Ελλάδα» αναφέρεται στην κάλυψη από τα ελληνικά μέσα της δοκιμής του πυραύλου στην Σινώπη, ο οποίος έγινε «ο εφιάλτης της Ελλάδας».

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η εκτόξευση παρακολουθήθηκε με ζωντανή σύνδεση από υπουργό Εθνικής Άμυνας Φικρί Ισίκ στη διεθνή έκθεση οπλικών συστημάτων IDEF 2017.

Ο τηλεκατευθυνόμενος πύραυλος (KAAN) μεγάλου βεληνεκούς, εδάφους- εδάφους, έχει τη δυνατότητα εκτόξευσης από όχημα και σχεδιάστηκε και παρήχθη με (τουρκικούς) εθνικούς πόρους.
Θεωρείται αξιόπιστος με υψηλές δυνατότητες κρούσης που θα υποστηρίξει το οπλικό σύστημα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο ελληνικός Τύπος προέβη σε ανάλυση και σχολιάστηκε από στρατιωτικούς και πολιτικούς αξιωματούχους. Ο ελληνικός Τύπος πιστεύει ότι ο ελληνικός στρατός πρέπει να αλλάξει τις στρατηγικές του, δηλώνοντας ότι η Τουρκία έχει τώρα τη δυνατότητα να χτυπήσει την Αθήνα.

Το δημοσίευμα καταλήγει:

Από τη Σμύρνη στην Αθήνα η απόσταση είναι περίπου 230 χιλιόμετρα και η εμβέλεια του πυραύλου KAAN είναι 280 χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.