Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΕΙΡΑΞΑ ΝΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ... ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΙΔΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΣΦΗΚΕΣ» ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ...

«Πήγα δυο φορές και δεν είδα διαφορά. Την τρίτη είπα “αχ Παναγία μου”. Μόλις με είδε η μάνα μου, μου είπε…». Ο Τρύφωνας Σαμαράς φιλο...





«Πήγα δυο φορές και δεν είδα διαφορά. Την τρίτη είπα “αχ Παναγία μου”. Μόλις με είδε η μάνα μου, μου είπε…».
Ο Τρύφωνας Σαμαράς φιλοξενήθηκε σήμερα από τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή DOT που προβάλλεται από το MegaOne Κύπρου στις 16:30.





Για τα σχολικά του χρόνια:

Έχω μείνει αρκετές φορές στο Λύκειο. Ήμουν πολύ στουρνάρι. Δεν πήγα 5ήμερη με τους δικούς μου γιατί είχαν περάσει και βαριόμουν να πάω με τους νέους. Έμεινα μία στην Γ’ γυμνασίου, μία στη Β’ Λυκείου και στη Γ’ Λυκείου έμεινα λόγω αγωγής του πολίτη και δεν πήγα να πάρω το πτυχίο μου. Μέχρι πρότινος με παρακαλούσε ο δάσκαλος και μου έλεγε «έλα παιδί μου να πάρεις το πτυχίο σου». Και εγώ του έλεγα «τι να το κάνω καλέ;».

Για την αποτυχημένη επέμβαση στα χείλη του:

Πείραξα τα χείλη μου μικρός. Το ‘χω μετανιώσει γιατί δεν είδα καμία διαφορά. Απλώς, ταλαιπωρήθηκα. Τώρα έχω προσπαθήσει και τα έχω επαναφέρει. Μου είχε βάλει σιλικόνη η οποία δεν φεύγει ποτέ, ενώ εγώ του είχα πει να μου βάλει κολλαγόνο. Πήγα δυο φορές και δεν είδα διαφορά. Την τρίτη είπα «αχ Παναγία μου». Μόλις με είδε η μάνα μου, μου είπε «παιδί μου σε τσίμπησαν οι σφίγγες;». Πήγα να το αφαιρέσω με επέμβαση. Δεν ξεπρήζονται με τίποτα αλλά βρήκα μία κρέμα από την Τουρκία, την έβαλα και ήρθαν στην αρχική τους μορφή. Φοβήθηκα πάρα πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.