Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ.... ΑΓΟΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Ήταν στις αρχές του μήνα όταν η Σία Κοσιώνη, με μια αστεία και συνάμα τρυφερή, ανάρτηση στο Facebook έκανε γνωστό ότι περιμένει τον κα...







Ήταν στις αρχές του μήνα όταν η Σία Κοσιώνη, με μια αστεία και συνάμα τρυφερή, ανάρτηση στο Facebook έκανε γνωστό ότι περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη και, πλέον, ζει μία από τις πιο γλυκές περιόδους της ζωής της.




Λίγο πριν μπει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης και, συνοδευόμενη από μία φίλη της, η anchorwoman του ΣΚΑΙ βρέθηκε, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στο μαιευτήριο «Μητέρα», όπου την απαθανάτισε ο φακός του περιοδικού You Weekly, προκειμένου να κάνει τις προγραμματισμένες εξετάσεις.

Με τζιν παντελόνι, ριγέ μπλούζα και εσπαντρίγιες, η Σία παρέμεινε για περίπου μισή ώρα μέσα στο μαιευτήριο και αποχώρησε χαμογελαστή, κρατώντας τις εξετάσεις της, αφού προηγουμένως είχε τηλεφωνήσει στον σύντροφό της για να του ανακοινώσει τα αποτελέσματα και ότι όλα βαίνουν καλώς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μωρό που περιμένει το ζευγάρι -το οποίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα παντρευτεί το Σάββατο 10 Ιουνίου, στη Σαντορίνη, σε κλειστό κύκλο- είναι αγόρι.

peoplegreece.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.