Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ...!!! ΣΤΗΝ ΒΡΩΜA ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΥΚΛΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....!!!

Ο Ενβέρ Σεντάτ Ταμγκατζί-Γενικός Διευθυντής της επιχείρησης δημοτικών συγκοινωνιών Μαλάτιας- MOTAŞ, δήλωσε πως από την επόμενη εβδο...







Ο Ενβέρ Σεντάτ Ταμγκατζί-Γενικός Διευθυντής της επιχείρησης δημοτικών συγκοινωνιών Μαλάτιας- MOTAŞ, δήλωσε πως από την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν στην Μαλάτια τα δρομολόγια των ¨ροζ λεωφορείων¨.




Ο Ταμγκατζί ανακοίνωσε πως στα τέλη του μήνα αυτού θα αρχίσουν τα δρομολόγια των ροζ λεωφορείων στα οποία θα επιτρέπονται μόνο γυναίκες.

Ο Ταμγκατζί ανέφερε πως αναμένουν στο τέλος αυτού του μήνα να τους παραδοθούνε 2 ροζ λεωφορεία, στα οποία θα δύνανται να ανεβαίνουν μόνο γυναίκες.

Ο Ταμγκατζί δήλωσε ως μόλις παραδοθούν θα αρχίσουν τα δρομολόγια.

Στην Ούρφα άρχισε η χρήση

Επίσης στην Ουρφα, στην πανεπιστημιούπολη Οσμάνμπει του πανεπιστημίου Χαρράν, το 2015 εγκαινιάστηκε η γραμμή ¨Εξπρές Πανεπιστήμιου Οσμάνμπει¨ που γίνεται με αρθρωτό λεωφορείο και είναι μόνο για τις φοιτήτριες της εστίας θηλέων του Καρακιοπρού.

Ροζ λεωφορεία

Ροζ λεωφορεία λέγονται τα λεωφορεία τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην πόλη του Μεξικό, είχαν ως στόχο την παρεμπόδιση της σεξουαλικής παρενόχλησης των γυναικών και επιτρεπόταν σε αυτά μόνο γυναίκες.

Στην Τουρκία το μέτρο αυτό άρχισε να συζητείται μετά από την απαγωγή, απόπειρα βιασμού και κάψιμο της φοιτήτριας Οζγκετζάν Ασλάν.

…………….

http://imp-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.