Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΣΟ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ...!!!

Τραγική εξέλιξη είχε η υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα στην περιοχή του Σχιστού. Μετά την ενημέρωση της Πυροσβεστικής και αφού ...

Τραγικό! Αδελφός του θύματος ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στον τόπο της φωτιάς






Τραγική εξέλιξη είχε η υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα στην περιοχή του Σχιστού.

Μετά την ενημέρωση της Πυροσβεστικής και αφού οι πυροσβέστες ανακάλυψαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε το πτώμα ενός ανθρώπου ο πρώτος αστυνομικός που έφτασε στον τόπο του συμβάντος στη λεωφόρο Σχιστού ήταν ο αδελφός του θύματος.




Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας ο οποίος έπασχε από σοβαρή ψυχολογική πάθηση αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του. Οι πυροσβέστες βρήκαν στοιχεία εμπρησμού στο σημείο και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Η κατάσταση του πτώματος ωστόσο ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε την αναγνώριση. Ο γρίφος όμως έμελλε να λυθεί με τον πιο τραγικό τρόπο.

Όταν κλήθηκε η αστυνομία ο αξιωματικός που ανέλαβε την έρευνα διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο ανήκει στον ίδιο του τον αδελφό. Οι πληροφορίες λένε πως οι δυο άνδρες δεν είχαν στενές σχέσεις ωστόσο ο αστυνομικός αναγνώρισε αμέσως το αυτοκίνητο και έτσι αποκαλύφθηκε άμεσα και η ταυτότητα του άνδρα που είχε απανθρακωθεί...
newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.