Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΕΡΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ»...!! – ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ… «Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ»

Αν εμείς οι Έλληνες Πατριώτες τολμήσουμε να πούμε δημοσίως πως η έννοια του Έλληνα είναι φυλετική κι ότι «Έλληνας γεννιέσαι και δε...







Αν εμείς οι Έλληνες Πατριώτες τολμήσουμε να πούμε δημοσίως πως η έννοια του Έλληνα είναι φυλετική κι ότι «Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι», αμέσως θα μάς καταγγείλλουν για Ρατσισμό οι πάντες. Θα μάς καταγγείλουν όχι μόνο οι πάσης φύσεως μπολσεβίκοι, αλλά και η ίδια η Ορθόδοξη Εκκλησίας μας, που ως γνωστόν έχει καταδικάσει τον Εθνοφυλετισμό ως Αίρεση από το σωτήριον έτος 1872…




Την ίδια στιγμή, ουδείς τολμά να πεί ρατσιστές τους Εβραίους του Ισραήλ, που σε ποσοστό πάνω από 95% δηλώνουν Σιωνιστές και σε ποσοστό πάνω από 80% θεωρούν ότι η έννοια του «Εβραίου» έχει καθαρώς φυλετική σημασία, όπερ σημαίνει ότι οι σημερινοί Εβραίοι είναι κατευθείαν απόγονοι των Εβραίων της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης!..

Τα πράγματα στην θέση τους για την φυλετική σημασία που έχει η λέξη «Εβραίος» έβαλε ο πρώην αρχιραββίνος Θεσσαλονίκης και νύν μόνιμος κάτοικος Ισραήλ, Μορντοχάϊ Φριζής, με βίντεο που ανήρτησε την περασμένη Δευτέρα 15 Μαΐου στο κανάλι του στο YouTube και έχει τίτλο «Ποιός είναι Εβραίος»…

ΕΘΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ, ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ…

Στο 13 λεπτών αυτό βίντεο που πρέπει όλοι να δείτε, προκειμένου να αντιληφθείτε γιατί προοδεύουν οι Εβραίοι, ο ραββίνος Φριζής αποκαλύπτει ότι ο Ιουδαϊσμός είναι ΕΘΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑ, δηλαδή είναι θρησκεία αποκλειστικά για την σωτηρία των Εβραίων, αδιαφορώντας αν όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι πάνε στο πύρ το εξώτερον και βασανίζονται αιωνίως!.. Επίσης, διευκρινίζει ο ραββίνος Φριζής, οι Εβραίοι (που την εποχή του Χριστού έκαναν προσηλυτισμό) έχουν πάψει να κάνουν προσηλυτισμό εδώ και πολλούς αιώνες, διότι απεφάσισαν πως ΔΕΝ μπορείς να ασπαστείς τον Ιουδαϊσμό, αν δεν είσαι φυλετικά Εβραίος, γεννημένος από Εβραία μάνα!.. Για να μην τους κατηγορήσουν, όμως, για Ρατσισμό, δέχονται να διδάξουν τον Ιουδαϊσμό σε κάποιον μη Εβραίο («γκόϊμ») αλλά η διαδικασία για να τον βαφτίσουν είναι πολύχρονη, πολυέξοδη και άκρως κουραστική, γεγονός που αποθαρρύνει τους μη Εβραίους να ασπάζονται τον ΙουδαΪσμό. Εκτός, βεβαίως, αν είσαι η Ιβάνκα, η πάμπλουτη κόρη του Τράμπ, ή η Τσέλσι, η πάμπλουτη κόρη της Χίλαρυ Κλίντον, που μπόρεσαν να γίνουν Ιουδαίες μέσα σε 2 χρόνια, επειδή παντρεύτηκαν Εβραίους συζύγους!.




ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΑ ΜΗΤΕΡΑ

Με άφθονα επιχειρήματα από την Παλαιά Διαθήκη και ιδίως από το Λευιτικό (κεφ. 24) ο Ραββίνος Φριζής αποδεικνύει ότι με εντολή του ίδιου του Γιαχβέ προς τον Μωϋσή, για να θεωρηθείς Εβραίος πρέπει να προέρχεσαι από Εβραία μάνα, αδιάφορο ποιος είναι ο πατέρας!.. Τώρα, πώς εξηγείται το γεγονός ότι στην Γενεαλογία του Ιησού Χριστού που αναφέρουν ο Ματθαίος και ο Λουκάς, αποσιωπώνται οι γυναίκες και αναφέρονται σχεδόν αποκλειστικά ΑΝΔΡΕΣ, αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάς εξηγήσουν κάποτε οι δικοί μας θεολόγοι, για να μην αναγκαστεί να το κάνει κι αυτό κάποιος Εβραίος Ραββίνος σαν τον κ. Φριζή..

ΕΞ ΑΛΛΟΥ, με άλλο βίντεο που ανέβασε την ίδια μέρα (Δευτέρα 15 Μαΐου) στο YouTube ο πρώην αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης υπό τον τίτλο «Απεργία πείνας Αράβων στο Ισραήλ», ο κ. Φριζής αποκαλύπτει πόσο πατριώτες είναι όλοι οι Εβραίοι Ραββίνοι που δεν διστάζουν να ζητούν δημοσίως τον θάνατο των αλλοφύλων απεργών πείνας και να καλούν την κυβέρνηση του Ισραήλ να τους αφήσει να ψοφήσουν από την πείνα!.. Την ίδια ώρα, οι δικοί μας οι Δεσποτάδες μάς καλούν να αγκαλιάσουμε τους εισβολείς λαθροπρόσφυγες που δεν είναι κάν χριστιανοί, οι περισσότεροι είναι φανατικοί Ισλαμιστές και αύριο θα πάρουν την χαντζάρα να μας σφάξουν!..

ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!..

Αξίζει να μεταφέρουμε ένα μικρό απόσπασμα των όσων λέει σε αυτό το δεύτερο βίντεο ο ραββίνος Φριζής (από το 8ο λεπτό και μετά), για να αντιληφθείτε γιατί προοδεύουν οι Εβραίοι, ενώ εμείς πάμε κατά Διαβόλου… ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ: «Εμείς ευχόμαστε στους Άραβες απεργούς πείνας έναν γρήγορο ψόφο με την βοήθεια του Θεού. Σε κάθε εχθρό του Λαού του Ισραήλ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ όσο γίνεται το συντομώτερο. Το Κράτος του Ισραήλ πρέπει να τους πεί: Απεργία πείνας; Ωραία: Αληθινή απεργία πείνας, όχι σοκολατάκια στις τουαλέτες!.. Αληθινή απεργία πείνας μέχρι τέλους, μέχρι να τα τινάξετε όλοι σας, ένας – ένας, με την βοήθεια του Θεού!.. Ναι, είμαστε σκληροί με τους εχθρούς μας, σε έναν κόσμο όπου επί 2.000 χρόνια σφάζουν τους Εβραίους και κανείς δεν ενδιαφέρεται.. Ο Κόσμος έχει συνηθίσει σε έναν Εβραίο κακόμοιρο, ηττοπαθή. Πρέπει να μάθει ο Κόσμος ότι ο Εβραίος έχει αλλάξει: Οι Εβραίοι δεν είναι πιά πρόβατα προς σφαγή. Υπάρχουν Εβραίοι που είναι σαν λύκοι, σαν λιοντάρια, με χαυλιόδοντες που είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν οποιονδήποτε τολμήσει να πλησιάσει και να χτυπήσει έναν Εβραίο. Αυτοί είμαστε: Μια σκληρή Εβραϊκή γροθιά στα μούτρα κάθε αντισημίτη που μάς πολεμά. Με την βοήθεια του Θεού ο Εβραϊκός Λαός θα τιμωρήσει τους εχθρούς του, όπως τους αξίζει»!..

Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.