Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΦΥΤΕΥΑΝ ΧΑΣΙΣΙ !!! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΚΡΥΒΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...!!!

Οι πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς αποδείχθηκαν απόλυτα ακριβείς. Δύο εικόνες αποκαλύπτουν τα όσα συνέβαιναν... Εντοπίστ...





Οι πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς αποδείχθηκαν απόλυτα ακριβείς. Δύο εικόνες αποκαλύπτουν τα όσα συνέβαιναν...
Εντοπίστηκε στις 13-05-2017, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης, σε ακατοίκητη οικία στην ευρύτερη περιοχή του Σκουτάρου στη Λέσβο. Συνελήφθη ένας 27χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε ακατοίκητη οικία στην παραπάνω περιοχή, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος είχε εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αυτής, πλήρη εξοπλισμό για την καλλιέργεια φυτών κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας.


Ο εξοπλισμός αποτελείτο από: λαμπτήρα με ενσωματωμένο μετασχηματιστή και χρονοδιακόπτη, ηλεκτρονικό θερμόμετρο, χειροκίνητη συσκευή ψεκασμού, ποσότητα νάιλον μουσαμά και πλαστικές γλάστρες. Επίσης, στον ίδιο χώρο βρέθηκαν 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 25 έως 35 εκατοστά και δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), συνολικού βάρους 7,2 γραμμαρίων.




Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα χασίς. Οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και τα παραπάνω αντικείμενα που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργειά τους, κατασχέθηκαν.



Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.