Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...!!! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...!!! ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ...

ΕΠΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΥΚΗΣ... Σύμφωνα ...








ΕΠΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΥΚΗΣ...




Σύμφωνα με αναμένεται απο μέρα σε μέρα ΝΑ ακυρωθεί η φωτογραφική και ρατσιστική προκήρυξη του Δήμου Μύκης για τις τρεις προσλήψεις ΗΜΕΤΕΡΩΝ που μεθόδευσε ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ, προκειμένου να προσλάβει στο Δήμο τρία «δικά»του άτομα, όλα μάλιστα πλούσιων οικογενειών, αφού απαραίτητος όρος ήταν και η κατάθεση πιστοποιητικού της Τουρκικής γλώσσας από ειδικό μάλιστα πανεπιστήμιο της Άγκυρας, όπου πληρώνεις για να σπουδάσεις την γλώσσα και λίγοι έχουν αυτήν την άνεση…!

Αναφερόμαστε στη προκήρυξη του Δήμου Μύκης και το αποκλειστικό θέμα που αποκάλυψε ο "Μ" και που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 22/3/2017 με αριθμό πρωτ. 4008 και αφορούσε τα παρακάτω:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ « ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ 2014 - 2020» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ - ΕΚΤ» ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΙΤΛΟΣ: «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ»


Μετά λοιπόν τον ντόρο που δημιουργήθηκε και τις αποκαλύψεις του «Μαχητή», πληροφορίες μας λένε ότι αφαιρείται εντελώς ο όρος της προκήρυξης που ανέφερε τα παρακάτω:

«ΠΡΟΣΟΧΗ: Η καλή γνώση της Τουρκικής γλώσσας πέραν των οριζομένων στο Ειδικό Παράρτημα (Α2) Απόδειξης Γλωσσομάθειας με σήμανση έκδοσης «25-2-2016» (βλ. τελευταία σελίδα του παραρτήματος), αποδεικνύεται και με το πιστοποιητικό γνώσης της Τουρκικής γλώσσας επιπέδου Β2, που εκδίδεται από το πανεπιστήμιο της Άγκυρας ΤΟΜΕR (ANKARA UNIVERSITY TOMER)» και θα δοθεί εκ νέου στη δημοσιότητα ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ!




Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο παραπάνω όρος που μπήκε μάλιστα την τελευταία στιγμή από τον Δήμαρχο Μύκης Τζεμήλ Καπζά για ευνόητους λόγους, -κατά περίεργο τρόπο πέρασε και από το ΑΣΕΠ!- ήταν αρκετός αλλά και καταλυτικός στο να ακυρωθεί η προκήρυξη!
Χθες πάντως αρκετοί ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν δικαιολογητικά και τίτλους σπουδών (σ.σ. Η προθεσμία έληγε στις 25/5/2017), ενώ πληροφορίες μας ανέφεραν ότι κάποιες ενδιαφερόμενες κατέθεσαν πτυχίο γλωσσολογίας αλλά της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας. Δηλαδή χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ανήκει και η Ελλάδα, όχι όμως η Τουρκία…

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Την ίδια ώρα ωστόσο με ευαισθησία αντέδρασε και η Εισαγγελία Ξάνθης απέναντι στον "φωτογραφικό" διαγωνισμό που αδικούσε και τους φτωχούς νέους του Δήμου Μύκης αλλά και όλους τους Έλληνες πολτες, Χριστιανούς και μουσουλμάνους.

Συγκεκριμένα η Εισαγγελική Αρχή Ξάνθης διέταξε ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί:

1.Ποιός υπάλληλος του Δήμου Μύκης έβαλε την συγκεκριμένη φωτογραφική διάταξη στο διαγωνισμό.
2.Πλην του Δημάρχου Μύκης Καπζά Τζεμήλ που θεωρείται τουλάχιστον ηθικός αυτουργός για το πιθανό ποινικό αδίκημα που διεπράχθη, ποιοί άλλοι ευθύνονται.
3.Το θέμα έχει φτάσει ήδη στη Βουλή και θα πρέπει να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.
http://maxitisthrakis.blogspot.in

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.