Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ...!!!

Βατά εμπόδια θα έχει στην πρώτη προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 η Εθνική ομάδα μπάσκετ. Συγκεκριμένα στη...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ






Βατά εμπόδια θα έχει στην πρώτη προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 η Εθνική ομάδα μπάσκετ.




Συγκεκριμένα στην κλήρωση που έγινε στην Γκουανγκζού στον δρόμο της βρέθηκαν Ισραήλ και Μεγάλη Βρετανία, ενώ άλλη μία ομάδα θα προκύψει τον Αύγουστο (2-17/8) από τους αγώνες πρόκρισης για τις οκτώ τελευταίες θέσεις των προκριματικών (υποψήφιες οι Σλοβακία, Σουηδία, Βοσνία, Αρμενία, Αλβανία, Αυστρία, Ολλανδία, Κόσσοβο, ΠΓΔΜ, Εσθονία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Λευκορωσία).

Μάλιστα βάσει του νέου συστήματος, από τα έξι ματς που θα γίνουν (κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει την άλλη εντός κι εκτός έδρας) οι τρεις πρώτες ομάδες περνούν στη δεύτερη φάση των προκριματικών, όπου δημιουργούνται τέσσερα γκρουπ των έξι μεταφέροντας τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου.

Τότε εκεί κάθε ομάδα θα δώσει ακόμη έξι ματς (δεν θα αντιμετωπίσει ξανά τις ομάδες που συνάντησε στον πρώτο γύρο και προκρίθηκαν) και στο τέλος της διαδικασίας οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ περνούν στα τελικά, συνολικά δηλαδή δώδεκα από όλη την Ευρώπη.




Οι αγώνες της πρώτης προκριματικής φάσης των ομίλων θα γίνουν σε τρία «παράθυρα», που θα περιλαμβάνουν δύο αγώνες το καθένα: το Νοέμβριο του 2017, τον Φεβρουάριο του 2018 και τον Ιούνιο του 2018. Οι αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης των ομίλων θα γίνουν επίσης σε τρία «παράθυρα» με δύο αγώνες έκαστο: Σεπτέμβριο του 2018, Νοέμβριο του 2018 και Φεβρουάριο του 2019.

Αναλυτικά οι όμιλοι:


1ος Όμιλος: Ισπανία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Χ2

2ος Όμιλος: Λετονία, Τουρκία, Ουκρανία, Χ1

3ος Όμιλος: Λιθουανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Χ2

4ος Όμιλος: Ιταλία, Κροατία, Ρουμανία, Χ1

5ος Όμιλος: Γαλλία, Ρωσία, Βέλγιο, Χ2

6ος Όμιλος: Τσεχία, Φινλανδία, Ισλανδία, Χ1

7ος Όμιλος: Σερβία, Γεωργία, Γερμανία, Χ2

8ος Όμιλος: Ελλάδα, Ισραήλ, Μ. Βρετανία, Χ1


Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.