Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...;;; ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΚΛΕΒΑΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ....

Κόντεψε να πάθει η καρδιά του ενός 55χρονου Έλληνα, όταν παρέλαβε τον λογαριασμό της Δ.Ε.Η. για ένα κτίσμα που δεν χρησιμοποιεί στη ...

Μετανάστες στη Μυτιλήνη έκλεβαν το ρεύμα του… γείτονα!




Κόντεψε να πάθει η καρδιά του ενός 55χρονου Έλληνα, όταν παρέλαβε τον λογαριασμό της Δ.Ε.Η. για ένα κτίσμα που δεν χρησιμοποιεί στη Μυτιλήνη και είδε ότι είχε χρεωθεί με ένα εξωφρενικό ποσό, παρ’ όλο που δεν είχε κάνει κατανάλωση ρεύματος!




Όταν κοίταξε το μετρητή του κτιρίου για να βεβαιωθεί ότι είχε γίνει λάθος, διαπίστωσε έκπληκτος ότι αν και δεν ήταν κατοικημένο είχαν χρησιμοποιηθεί πάρα πολλές κιλοβατώρες. Μην έχοντας άλλη διέξοδο, κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνα και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Εν αγνοία του ιδιοκτήτη, τέσσερις αλλοδαποί που κατοικούν στο διπλανό κτίριο είχαν κάνει παρέμβαση και έκλεβαν ηλεκτρικό ρεύμα από το κτίσμα! Οι τρεις Ιρανοί και ο Ιρακινός συγκάτοικός τους ηλικίας 21 ως 36 χρόνων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας με την οποία παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.