Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΘΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ: ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΛΑ

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία Χίλιες φορές θα μετάνιωσε ένας 53χρονος Έλληνας για την απόφασή του να οδηγεί αυτοκ...






Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία

Χίλιες φορές θα μετάνιωσε ένας 53χρονος Έλληνας για την απόφασή του να οδηγεί αυτοκίνητο ενώ δεν είχε δίπλωμα και να δείξει ένα... πλαστό στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο στην Πρέβεζα! Η σύλληψή του είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν στο σπίτι του παράνομα όπλα και τιμαλφή που πιθανότατα είναι κλεμμένα!




Κατά την έρευνα που ακολούθησε τη σύλληψη του δράστη έφερε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι του στην Κέρκυρα, στο οποίο διαπίστωσαν ότι είχε εγκαταστήσει μία κάμερα χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και καταχωρούσε τα πλάνα σε ένα καταγραφικό μηχάνημα. Ο 53χρονος είχε ακόμη στην κατοχή του ένα όπλο τύπου φλόμπερ, μία βαλίστρα με 19 βέλη, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, δύο σπρέι πιπεριού και 12 βαρελότα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακόμη, στο σπίτι βρέθηκαν χρυσαφικά την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και εξετάζεται αν προέρχονται από κλοπές. Μετά τις κατηγορίες για πλαστογραφία και παραβαάσεις του Κ.Ο.Κ. που του απήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας, σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε και συμπληρωματική δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και περί ειδών πυροτεχνίας και για παράνομη οπλοκατοχή.

*** Τις κινήσεις της Αστυνομίας φέρεται να παρακολουθούσε ένα ζευγάρι Ελλήνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας με λαθραίο καπνό και παράνομο οπλισμό. Κατά τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στα σπίτια του 27χρονου άνδρα στο Ευηνοχώρι και της συνομήλικής του γυναίκας στο Μεσολόγγι, βρήκαν έναν πομποδέκτη συντονισμένο στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ένα κυνηγετικό όπλο, ένα σουγιά και ένα μαχαίρι, ενώ κατέσχεσαν και 105 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί ασφάλειας τηλεπικοινωνιών και περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.