Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΓΥΑΛΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ -

Ο Leopold γεννήθηκε με αλμπινισμό και έχει ελαττωματική όραση. Η μητέρα του του αγόρασε ειδικά γυαλιά για να μπορέσει να δει καλύτερ...






Ο Leopold γεννήθηκε με αλμπινισμό και έχει ελαττωματική όραση. Η μητέρα του του αγόρασε ειδικά γυαλιά για να μπορέσει να δει καλύτερα τον κόσμο γύρω του.
Η αντίδραση του μωρού πριν και μετά τα γυαλιά είναι απίστευτη! Το μωρό μόλις αντιληφθεί ότι βλέπει καλύτερα και αναγνωρίζει την μητέρα του, ρίχνει ένα τεράστιο χαμόγελο στην γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο και όλα δείχνουν ότι τα γυαλιά ήταν ό,τι χρειαζόταν.





«Σήμερα ο Leopold πήρε τα γυαλάκια του και μπορεί να δει τον κόσμο του καθαρά για πρώτη φορά!», έγραψε η μητέρα του συγκινημένη στα social media και χαρούμενη που επιτέλους ο γιος της βλέπει λίγο πιο καθαρά.

Ο αλμπινισμός ή λευκοπάθεια είναι πάθηση που εμφανίζεται εκ γενετής σ' ένα άτομο και σαν κύρια συνέπεια έχει το λευκό χρώμα στο δέρμα και στις τρίχες των μαλλιών και ολόκληρου του σώματος, ενώ η ίριδα των ματιών είναι ρόδινη.

Οι πάσχοντες από αλφισμό έχουν λεπτό δέρμα που παρουσιάζει μεγάλη ευπάθεια στις λοιμώξεις, καθώς και προβλήματα όρασης η οποία είναι ελαττωματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.