Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ... ΜΑΤΑΙΑ Η ΣΑΡΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗ ΜΕΛΑΝΙΑ

Κάθε σύζυγος ηγέτη που έχει συναντήσει την Μελάνια Τραμπ, γρήγορα διαπιστώνει ότι είναι δύσκολο να προσπαθήσει να τη συναγωνιστεί σε ...





Κάθε σύζυγος ηγέτη που έχει συναντήσει την Μελάνια Τραμπ, γρήγορα διαπιστώνει ότι είναι δύσκολο να προσπαθήσει να τη συναγωνιστεί σε στιλ. Η Σάρα Νετανιάχου πάντως φάνηκε να το προσπαθεί, αν και μάταια.






Η σύζυγος του πρωθυπουργού του Ισραήλ άλλαξε τρία φορέματα από την ώρα που έφτασε στη χώρα της το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ. Αρχικά, στο αεροδρόμιο, η Σάρα Νετανιάχου υποδέχθηκε την Μελάνια Τραμπ φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα. Οταν οι δυο τους επισκέφθηκαν νοσοκομείο παιδιών στην Ιερουσαλήμ, είχε ήδη αλλάξει και εμφανίστηκε με κίτρινο φουστάνι. Και το βράδυ επέλεξε ένα μαύρο, για να υποδεχθεί τους Τραμπ στην πρωθυπουργική κατοικία.


Αντιθέτως, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε να μείνει με το λευκό ταγιέρ με το οποίο έφτασε στο Ισραήλ, καθώς το ίδιο φορούσε τόσο στην επίσκεψη στο νοσοκομείο, όσο και όταν πήγε στον ναό της Αναστάσεως και στο Τείχος των Δακρύων με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Βέβαια, στο δείπνο εμφανίστηκε με βραδινό μαύρο φόρεμα και, όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε εκείνη τα βλέμματα και όχι η Σάρα Νετανιάχου.







Φωτογραφίες: ΑP

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.