Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...!!! ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...!!! ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...!!!

Εγκρίθηκε επί της αρχής το τέταρτο μνημόνιο από τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές με τις ψήφους των κυβερνητικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ ...






Εγκρίθηκε επί της αρχής το τέταρτο μνημόνιο από τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές με τις ψήφους των κυβερνητικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Η συζήτηση έχει εισέλθει στα άρθρα ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ολοκληρωθεί στις 8 σήμερα το βράδυ με την σχετική επί των άρθρων ψηφοφορία. Αύριο στις 10 το πρωί το πολυνομοσχέδιο θα εισαχθεί για συζήτηση στην Ολομέλεια ενώ η ονομαστική ψηφοφορία αναμένεται για το βράδυ της Πέμπτης.




Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης θέλησε κατά την ομιλία του να ανασκευάσει τις χθεσινές του δηλώσεις με τις οποίες είχε παραδεχτεί πως δεν είναι γνώστης οικονομικών.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι τελειόφοιτος πανεπιστημίου. Δεν ισχυρίστηκα ότι ξέρω τα πάντα. Πριν γίνω βουλευτής δούλευα σε συνεργείο αυτοκινήτων. Ισχυρίστηκα ότι κάποια πράγματα απλά μπορούμε να τα εξηγήσουμε και να συμφωνήσουμε ή διαφωνήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει «Κάποιες εφημερίδες και κάποια site νομίζουν ότι μπορούν να με πλήξουν προσωπικά. Δεν νιώθω ντροπή για τις δουλειές που έκανα πριν γίνω βουλευτής. Θα το ξανακάνω. Ας αφήσουμε τα μπακάλικα στην άκρη και να συζητήσουμε επι της ουσίας».

eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.