Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ... ΑΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΡΟΥΜΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΙ...!

Σε μικρή απόσταση από τα πρώτα σπίτια της Μικρομάνης, λίγο πριν τις 8.30 το απόγευμα της Παρασκευής μια 43χρονη γυναίκα έπεσε θύμα...







Σε μικρή απόσταση από τα πρώτα σπίτια της Μικρομάνης, λίγο πριν τις 8.30 το απόγευμα της Παρασκευής μια 43χρονη γυναίκα έπεσε θύμα επίθεσης από έναν άνδρα ο οποίος προσπάθησε να την βιάσει.

Η γυναίκα ξέφυγε και το κατήγγειλε αμέσως στην Αστυνομία, και έτσι το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί του Τμήματος Περιφερείας Καλαμάτας και της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 42χρονο Ελληνα από το διπλανό χωριό της Θουρίας. Η γυναίκα, μια Ρουμάνα η οποία μένει τα τελευταία 6 χρόνια στη Μικρομάνη, είχε πάει με τα πόδια μέχρι τη Θουρία για να αγοράσει τσιγάρα.




Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται ότι την είδε και την αναγνώρισε, αφού παλιότερα δούλευε ως σερβιτόρα σε ένα καφενείο όπου σύχναζε και ο συλληφθείς. Χωρίς η ίδια να τον καταλάβει, αυτός την ακολούθησε και πριν η γυναίκα μπει στο χωριό, της επιτέθηκε στο ύψος του νεκροταφείου της Μικρομάνης, ελάχιστα μέτρα από τα πρώτα σπίτια. Ο δράστης την χτύπησε άσχημα στο πρόσωπο με γροθιές, την πέταξε κάτω και την έσυρε στο απέναντι χωράφι από το νεκροταφείο για να την βιάσει. Αυτή αντιστάθηκε, πάλεψε και με χτυπήματα στο κεφάλι και κλοτσιές κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε στο σπίτι της ηλικιωμένης όπου εργάζεται.

Εκεί, φώναξε σε βοήθεια δύο γείτονες και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μέχρι οι αστυνομικοί να φτάσουν, ο δράστης είχε εξαφανιστεί και στο χωράφι μέσα βρήκαν ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που του είχαν πέσει πάνω στην πάλη. Εν τω μεταξύ η γυναίκα στην κατάθεσή της περιέγραψε πώς ήταν ο άνδρας που της επιτέθηκε και θυμήθηκε ότι τον είχε ξαναδεί όταν δούλευε ως σερβιτόρα στο καφενείο. Δεν ήξερε όμως ούτε το όνομά του, ούτε πού μένει, ήταν όμως σίγουρη πως αν τον δει θα τον αναγνωρίσει. Οι αστυνομικοί από τις περιγραφές δεν άργησαν να καταλήξουν σε κάποιους υπόπτους.

Ετσι, το πρωί του Σαββάτου πήγαν και στον συλληφθέντα ο οποίος είχε... πάει νωρίτερα για κούρεμα ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός ο δράστης της επίθεσης. Ωστόσο, η γυναίκα τον αναγνώρισε χωρίς καμιά αμφιβολία και χθες το μεσημέρι ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας. Να σημειωθεί ότι η ίδια εξετάστηκε και από ιατροδικαστή, ενώ όπως μας περιέγραψαν τα σημάδια από την επίθεση και τα γρονθοκοπήματα του δράστη φαίνονταν πάνω της διά γυμνού οφθαλμού. Οσο για τον συλληφθέντα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένας άνθρωπος με περιθωριακές συμπεριφορές και μικροπαραβατικές συνήθειες.

Ν.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.