Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ... ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΝΕΙ Ο «ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΗΣ» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ

Από την ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας Γλυκιά ζωή για τον Δημοσθένη Βεργή και την αγαπημένη του Σβετλάνα, οι οποίοι απολ...






Από την
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ
Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας

Γλυκιά ζωή για τον Δημοσθένη Βεργή και την αγαπημένη του Σβετλάνα, οι οποίοι απολαμβάνουν και πάλι τις ομορφιές της Μυκόνου.





Το ζευγάρι εθεάθη στο Paradise, και μάλιστα γεύτηκε φυσικούς χυμούς φρούτων στο beach bar Tropicana. Θυμίζουμε ότι ο εκκεντρικός ιδρυτής και αρχηγός του κόμματος Ελληνες Οικολόγοι, ο οποίος τον Ιούνιο του 2014 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 37 χρόνων και έξι μηνών για καταπάτηση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων κοντά στη Λίμνη Μαραθώνα, αποφυλακίστηκε πρόσφατα -με τον νόμο Παρασκευόπουλου- για λόγους υγείας και επέστρεψε στο σπίτι του. Βέβαια, αντί να κλειστεί στο σπίτι του στην Αθήνα -αφού η υγεία του είναι κλονισμένη-, εκείνος προτίμησε να πάρει τη σύζυγό του και να κάνουν dolce vita για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων στο κοσμικό νησί.

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ»

«Χαιρετίσματα στην εξουσία, αφήστε τα μίση και πιάστε το γ...» ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει μέσω της «Espresso» ο Βεργής, ενώ συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ πολύ τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στη Λάρισα και στον Κορυδαλλό, γιατί χάρη σ' αυτούς βρίσκομαι στη ζωή, εκείνοι με έτρεξαν στα νοσοκομεία. Να είναι πάντα καλά».



espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.