Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ...!!! ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα στην περιοχή της Βόρειας Τάμπα, στις ΗΠΑ αφού ένας 18χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία τ...





Άγριο έγκλημα σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα στην περιοχή της Βόρειας Τάμπα, στις ΗΠΑ αφού ένας 18χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία των δύο συγκατοίκων του και οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα και ακολούθως στην αντιτρομοκρατική.






Όπως ομολόγησε ο Ντέβον Άρθουρς, ήταν πρώην μέλος νεο-ναζιστικής οργάνωσης. Πρόσφατα, ωστόσο, ασπάστηκε το Ισλάμ, το οποίο άρχισε να παρακολουθεί με φανατισμό. Ο λόγος που σκότωσε τους δύο συγκατοίκους του, ήταν διότι εκείνοι δεν σέβονταν τη νέα του θρησκεία!
Το αιματηρό περιστατικό ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ, όταν ο 18χρονος απείλησε με όπλο τρεις άνδρες σε μία κάβα. Όταν έσπευσε η αστυνομία στο σημείο, εκείνος παραδόθηκε, λέγοντας πως στο διαμέρισμα απέναντι υπάρχουν νεκροί.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αμέσως έλεγχο, κατά τον οποίο βρέθηκαν τα πτώματα των δύο συγκατοίκων του. Πρόκειται για τον 22χρονο Τζέρεμι Χίμελμαν και τον 18χρονο Άντριου Όνεστσακ. Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος, έφεραν πυροβολισμούς στο σώμα και στο κεφάλι.

Στο ίδιο διαμέρισμα ζούσε ένα ακόμη συγκάτοικος, ο 21χρονος Μπράντον Ράσελ, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε με λυγμούς. Άκρως προκλητικός ο δράστης, είπε στους αστυνομικούς ότι ο συγκάτοικός του που γλίτωσε, δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί και πως απλώς βρήκε τους δύο νεαρούς νεκρούς.

Ο 18χρονος δολοφόνος ομμολόγησε ότι ασπάστηκε το Ισλάμ και ότι είναι πολύ εκνευρισμένος από την αντιισλαμιστική προπαγάνδα που γίνεται σε όλον τον κόσμο.
tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.