Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...!!! ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣΟΝΑΣ

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι λόγος απόλυσης ένα... φιλικό παιχνίδι. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η πληροφορ...





Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι λόγος απόλυσης ένα... φιλικό παιχνίδι.
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η πληροφορία η διοίκηση της Ελασσόνας δεν είχε δώσει άδεια, για να γίνει, πριν λίγες μέρες, φιλικό παιχνίδι με την Καστοριά!




Οι ιθύνοντες, δηλαδή, είχαν αποφασίσει τη διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της ομάδας, εντολή, ωστόσο, στην οποία φαίνεται πως δεν… συμμορφώθηκαν ο Αλεξανδρής και οι πρώην, πλέον, παίκτες του!
Στην ανακοίνωση του ΠΟ Ελασσόνας, μάλιστα, αυτό αφήνει να εννοηθεί ο ίδιος ο σύλλογος!
«Η διοίκηση του Π.Ο.Ελασσόνας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Επίσης, καλούνται σε απολογία οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, που συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα στην Καστοριά, διότι αγνόησαν απόφαση της διοίκησης».
Είναι δυνατόν;
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.