Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΙΔΕ... ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ!!! Ο ΛΟΥΚΑΣ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ!

Η επιθυμία του Αργεντινού playmaker του Παναθηναϊκού για την ελληνοποίηση είναι δεδομένη. Την έχει εκφράσει και δημόσια, αφήνοντας ν...






Η επιθυμία του Αργεντινού playmaker του Παναθηναϊκού για την ελληνοποίηση είναι δεδομένη. Την έχει εκφράσει και δημόσια, αφήνοντας να διαφανεί πως σύντομα όλα θα δρομολογηθούν. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος δεν μπορεί να πάρει την υπηκοότητα μέσω των χρόνων παραμονής του στην Ελλάδα, αναζητά εδώ και λίγο καιρό τις οικογενειακές του ρίζες, ώστε να αποδείξει πως είναι ελληνικές.





Για το λόγο αυτό εξουσιοδότησε άνθρωπο, προκειμένου να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Ακολουθώντας την άκρη του κουβαριού ο Ιταλοαεργεντινός μάνατζερ έφτασε μέχρι την Αστυπάλαια, βρίσκοντας το όνομα «Πετρινώλης», που ήταν ο προπάππους του Λούκας, στο δηματολόγιο. Ωστόσο, παρά το ψάξιμο που έκανε στον δήμο, δεν κατάφερε να βρει τον αμέσως επόμενο συγγενή του και ο λόγος είναι ότι μάλλον γεννήθηκε στο καράβι, όταν η οικογένεια μετανάστευε προς την Αργεντινή!

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις το 60% των κατοίκων της Αργεντινής έχει τουλάχιστον έναν Ιταλό πρόγονο. Εκείνοι του Βιγιαφάνιες, πριν κάνουν το ταξίδι για τη Λατινική Αμερική, είχαν περάσει πρώτα από την Ελλάδα. Εικάζεται πως το «Πετρινώλης» προέρχεται από το ιταλικό «Πετρινόλι».

Ο εκπρόσωπος του «Βίγια» βρήκε τον προπάππου στο δηματολόγιο και μετά την ενδελεχή έρευνα, αναχωρεί άμεσα. Θα περάσει από Ιταλία και Αργεντινή και όπως έλεγε χαρακτηριστικά σε άτομα του περιβάλλοντός του, θα φέρει από τη Λατινική Αμερική δύο έγγραφα που χρονολογούνται από την άφιξη της οικογένειας και απαιτούνται προκειμένου η διαδικασία να μπει στην τελική ευθεία! Η πλευρά του παίκτη είναι αισιόδοξη πως όταν γίνει αυτό, σύντομα θα έχει την υπηκοότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.