Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Με άστατο καιρό, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα κυλήσει ο καιρός και το Σάββατο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσ...




Με άστατο καιρό, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα κυλήσει ο καιρός και το Σάββατο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και από την Κυριακή στο Αιγαίο τοπικά ως 7 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο.



Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 8 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικά αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Το θερμόμετρο από 15 έως 22 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις κυρίως τις θερμές ώρες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 10 έως 24 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη βροχή και θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Μεταβλητοί άνεμοι και θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος από 13 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες ως το απόγευμα. Βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.