Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ... ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΡΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ...!

Συμμορίες μισθοφόρων ισλαμιστών της Τουρκίας, που δηλώνουν Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), επιτέθηκαν στις 03.00 τα ξημερώματα τη...







Συμμορίες μισθοφόρων ισλαμιστών της Τουρκίας, που δηλώνουν Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), επιτέθηκαν στις 03.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο χωριό Ίσκα, στο κουρδικό καντόνι της Εφρίν, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού στη βορειοδυτική Συρία.




Οι τουρκόφιλοι ισλαμιστές επιτέθηκαν τις κουρδικές θέσεις με βαρύ οπλισμό, ενώ αμέσως ανταπέδωσαν πυρά οι Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) και οι Μονάδες Προστασίας Γυναικών (YPJ) των Κούρδων της Συρίας.

Αργότερα την Παρασκευή οι ισλαμιστές κλιμάκωσαν τις επιθέσεις τους βομβαρδίζοντας με πυροβολικό και τα γειτονικά χωριά Μπασοφάν και Μπασμερέ.

Σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF, οι μάχες στην περιοχή συνεχίζονται με τις κουρδικές δυνάμεις να απαντούν στις επιθέσεις των ισλαμιστών.

.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.