Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ»... ΑΣΤΕΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ...

Ένας άστεγος άνδρας στο Μάντσεστερ, βρέθηκε κοντά στην Manchester Arena αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε...







Ένας άστεγος άνδρας στο Μάντσεστερ, βρέθηκε κοντά στην Manchester Arena αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα και τραυμάτισε ακόμη 59, μεταξύ των οποίων και 12 παιδιά κάτω των 16 ετών. Ο άνδρας αυτός, ονόματι Stephen Jones, κοιμόταν στο δρόμοι όταν άκουσε μια ιδιαίτερα ισχυρή έκρηξη, την οποία εξέλαβε αρχικά ως τον ήχο από πυροτεχνήματα.




"Στη συνέχεια συνειδητοποίησα τι συνέβαινε καθώς είδα παιδιά να βγαίνουν, ουρλιάζοντας καλυμμένα με αίμα" ανέφερε ο 35χρονος στο iTV. Όπως αναφέρει, οι σκηνές ήταν σοκαριστικές καθώς αίμα έτρεχε ακόμη και από τα μάτια παιδιών που έφεραν φρικιαστικά τραύματα.

"Αναγκαστήκαμε να βγάλουμε καρφιά και κομμάτια σπασμένων γυαλιών από τα χέρια και το πρόσωπό τους" είπε χαρακτηριστικά. Ο άστεγος περιέγραψε την σοκαριστική στιγμή, όπου άψυχα κορμιά παιδιών κείτονταν στο έδαφος, περιτριγυρισμένα από μαμάδες σε 'υστερική κατάσταση'.

"Δεν κοιμηθήκαμε τη νύχτα έπειτα από όσα είδαμε" συμπλήρωσε, ενώ για την απόφασή του να βοηθήσει δίχως δεύτερη σκέψη τις αρχές τόνισε: "Το γεγονός πως είμαι άστεγος, δεν σημαίνει πως δεν έχω καρδιά. Είναι πολλοί καλοί άνθρωποι στο Μάντσεστερ που μας βοηθούν και πρέπει να τους το ανταποδώσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.