Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...!!! ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΧΤΥΠΗΜΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ! - ΦΩΤΟ -

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ... ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΧΑΣΑΠΗ: «Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΕΞΤΡΕΜΙΣ...







ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ... ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΧΑΣΑΠΗ: «Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ»

Τ Ω Ρ Α...!!! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις δυο μέρες μέτα από το αιματοκίλισμα στο Μάντσεστερ Αρένα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Λιβύης ο μικρότερος αδελφός του μακελάρη, Χασάμ Αμπέντι, ο οποίος συνελήφθη σήμερα (24.05.2017) ομολόγησε ότι τόσο αυτός όσο και ο αδελφός του Σαλμάν Αμπέντι είναι τζιχαντιστές.



Μάλιστα, η αστυνομία της κυβέρνησης που συνέλαβε τον 20χρονο έβγαλε στο φως της δημοσιότητας και φωτογραφία του νεαρού που κρατείται. Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο αδελφός του μακελάρη ετοίμαζε νέο τρομοκρατικό χτύπημα.
Την ίδια ώρα, τα τοπικά Μέσα μεταδίδουν πως τελικά και ο πατέρας τους δεν είναι τόσο αθώος καθώς είναι μέλος της Αλ Κάιντα από το 1994!!!

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.