Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ... «ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ»

Ο ανθελληνισμός του Έντι Ράμα έχει μετατραπεί πλέον σε χρόνια πάθηση. Φαίνεται πως βλέπει καθημερινά εφιάλτες με την Ελλάδα, τους Έλ...






Ο ανθελληνισμός του Έντι Ράμα έχει μετατραπεί πλέον σε χρόνια πάθηση. Φαίνεται πως βλέπει καθημερινά εφιάλτες με την Ελλάδα, τους Έλληνες και κάθε τι το ελληνικό.





Έτσι χθες, απευθυνόμενος σε οπαδούς του κόμματός του στην Αυλώνα, σε εκδήλωση για την έναρξη της τουριστικής σεζόν, αναφέρθηκε και στον ελληνικό τουρισμό και χαρακτήρισε τις τουριστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα ως απαρχαιομένες.

"Πρέπει να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες. Και οι Έλληνες με απαρχαιομένες τουριστικές υπηρεσίες είναι μακράν ανώτεροι από εμάς όσον αφορά την ποιότητα", τόνισε ο Ράμα.

Αυτά συνέβαιναν τη στιγμή που δεκάδες χιλιάδες Αλβανοί ανταποκρινόμενοι στην έκκληση της αντιπολίτευσης είχαν κατακλείσει την κεντρική λεωφόρο την Τιράνων με κύριο αίτημα την παραίτηση του κ. Ραμα και τη διεξαγωγή ελεύθερων και δημοκρατικών εκλογών στη χώρα.

Ο καθένας βέβαια βγάζει τα συμπεράσματά του. Ένα πάντως είναι βέβαιο. Τόσο η ενημέρωση όσο και οι αντιλήψεις του κ. Ράμα είναι κάτι περισσότερο από απαρχαιωμένες και σίγουρα χρειάζονται "αναβάθμιση".

tachydromos.org
himara

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.