Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΓΚΟΤΑ Η ΑΘΗΝΑ..!!! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ: ΜΕ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΞΑΠΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΛΓΕΡΙΝΟ, ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΠΡΑΒΩΝ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ!

Αυτές τις εικόνες τις βλέπετε αποκλεισιτκά και μόνο στο μπλόγκ μου. Είναι λίγα λεπτά μετά την επέμβαση της αστυνομίας, χθές το βράδυ...





Αυτές τις εικόνες τις βλέπετε αποκλεισιτκά και μόνο στο μπλόγκ μου. Είναι λίγα λεπτά μετά την επέμβαση της αστυνομίας, χθές το βράδυ πάνω στην Αγίου Μελετίου στα Πατήσια. Ο συγκεκριμένος άντρας που βρίσκεται ξαπλωμένος στην άσφαλτο έχει «φάει» δυο σφαίρες στα πόδια κοντά στα γόνατα και μια στην κοιλιά.



Το χτύπημα έχει γίνει απο δυο δράστες οι οποίοι δευτερόλεπτα μετά εξαφανίζονται στα σκοτεινά στενά της Κυψέλης. Μάλιστα κάποιοι προσπαθούν τοποθετώντας πρόχειρα πανιά στα γόνατα να σταματήσουν την αιμοραγία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα είναι απο την Αλγερία και το χτύπημα αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαιριασμών, μιας και φέρεται να είναι μέλος μαις πολύ σκληρής ομάδας μπράβων που προσπαθεί να επικρατήσει στην περιοχή στα στέκια των αλλοδαπών.

Η εικόνα είναι συγκλονιστική. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.