Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ» ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟ ΑΜΟΡΦΟ, ΝΕΚΡΟ «ΤΕΡΑΣ» ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ

Ειδικοί ωκεανολόγοι και βιολόγοι των θαλασσών μάλλον έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν το τεράστιο «θαλάσσιο τέρας» που ξεβράστηκε σε παρ...





Ειδικοί ωκεανολόγοι και βιολόγοι των θαλασσών μάλλον έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν το τεράστιο «θαλάσσιο τέρας» που ξεβράστηκε σε παραλία της Ινδονησίας και η φράση που συνοδεύει τα συμπεράσματά τους είναι ανατριχιαστική: «Μείνετε μακριά».





Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, το φρικιαστικό εύρημα είναι το πτώμα μιας φάλαινας, το οποίο, όμως, βρίσκεται σε προχωρημένη κατάσταση σήψης και αποσύνθεσης, γεγονός που, όχι μόνο αποτρέπει το ενδεχόμενο αποκάλυψης του αιτίου θανάτου της, αλλά και αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία αλλά και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

Οι ειδικοί προτείνουν ή τη μεταφορά του στο έδαφος και την αποτέφρωσή του ή την απομόνωση της παραλίας όπου ξεβράστηκε και την εγκατάλειψή του μέχρις ότου διαλυθεί πλήρως από την αποσύνθεση.
topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.