Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΣΟΥΠΕΡ ΜΩΡΟ ΚΑΝΕΙ... ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ -

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Βραζιλία, καθώς ένα μωρό άρχισε να κουνάει τα πόδια του σαν να περπατάει, λίγες ώρες αφ΄ότου ήρ...





Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Βραζιλία, καθώς ένα μωρό άρχισε να κουνάει τα πόδια του σαν να περπατάει, λίγες ώρες αφ΄ότου ήρθε στον κόσμο.

Με την νοσοκόμα να το κρατάει από το στήθος το νεογέννητο μωρό αρχίζει να κουνάει μπρος και πίσω τα πόδια του σαν να θέλει να περπατήσει.






Η είδηση που κάνει το γύρω του κόσμου τις τελευταίες μέρες έχει αφήσει τους πάντες άφωνους, μιας και το μωρό αν και είναι μόλις μερικών ωρών φαίνεται πως είναι αρκετά δραστήριο.



Με την σειρά τους και οι νοσοκόμες έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν είχαν αντικρίσει ξανά κάτι τέτοιο, και έβγαλαν το μικρό αγγελούδι βίντεο.



Η μαία εξηγεί στο βίντεο πως προσπάθησε να κάνει μπάνιο το μωρό, αλλά εκείνο το μόνο που ήθελε ήταν να σηκωθεί και να περπατήσει.

Το μωρό μάλιστα βασταζόμενο από την ίδια έκανε μερικά βήματα πάνω σε έναν πάγκο, κάνοντας τους πάντες να τον αποκαλέσουν «μωρό σούπερ ήρωα».



Το βίντεο δημοσιεύτηκε την Παρασκευή και από τότε το μωράκι έχει γίνει viral στα social media, μιας και το βίντεο έχουν δει περισσότεροι από 50 εκατομμύρια χρήστες.

Σε γενικές γραμμές τα μωρά ξεκινούν μετά τον 12ο μήνα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα και αφού έχουν αναπτυχθεί αρκετά, ώστε να μπορούν να μπουσουλήσουν και να καθίσουν κάπου.


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.