Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΠΩΣ «ΧΤΥΠΗΣΕ» ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Η «ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ»

Η συμμορία φέρεται ότι διέπραξε περισσότερες από 150 ληστείες και διαρρήξεις σε εταιρείες και οικίες, στους νομούς Αττικής, Βοιωτία...






Η συμμορία φέρεται ότι διέπραξε περισσότερες από 150 ληστείες και διαρρήξεις σε εταιρείες και οικίες, στους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Ευβοίας.




Συγκλονίζουν τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση της συμμορίας που έγινε γνωστή ως «σπείρα των χρηματοκιβωτίων», ενώ αποκαλυπτικά είναι τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας που παρουσίασε σε βίντεο-ντοκουμέντο η ΕΡΤ1. Στα πλάνα φαίνοντα οι ληστές σε πλήρη δράση την ώρα που «σηκώνουν» τα χρηματοκιβώτια, τα φορτώνουν σε αυτοκίνητα και εξαφανίζονται.

Το οικονομικό όφελος που είχαν αποκομίσει τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ, ενώ εξετάζεται η συμμέτοχη τους σε δεκάδες επιπλέον παρόμοιες ληστείες και διαρρήξεις, με παρόμοια μεθοδολογία σε διάφορες περιοχές της Αττικής και άλλων νομών.


ΕΡΤ1- Ληστές χρηματοκιβωτίων από realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.