Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

Beaking News

Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ...!!!
Την καλύτερη απάντηση στον άθεο υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και στους μπολσεβίκους ιστορικούς Πολυμέρη Βόγλη και Χάρη Αθανασιάδη που ετοιμάζονται να… εκσυγχρονίσουν τα σχολικά βιβλία της Ιστορίας, την έδωσε ο καθηγητής Ιστορίας Νέου Ελληνισμού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Φωτιάδης. Θυμίζουμε ότι ο κάργα ελληνόψυχος κ. Φωτιάδης ήταν ο συγγραφέας της ΄14τομης «Βίβλου της Ποντιακής Γενοκτονίας» που συντάχτηκε το 1994 κατ’ εντολήν της Βουλής των Ελλήνων, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα φοβερά εγκλήματα των Τούρκων κατά του Ποντιακού και του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Τελικά, ο Ανδρέας Παπανδρέου αρρώστησε, ανέλαβε πρωθυπουργός (1996) ο Εβραίος Σημίτης, και η 14τομη Βίβλος για την Ποντιακή Γενοκτονία ΟΥΔΕΠΟΤΕ υιοθετήθηκε από την Βουλή των Ελλήνων, η οποία και την είχε παραγγείλει!..
Κ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ!..

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» της περασμένης Κυριακής, ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ ξέρω ότι από τα ομηρικά χρόνια μέχρι σήμερα τη θάλασσα τη λένε θάλασσα, τον ήλιο τον λένε ήλιο και τη γη τη λένε γη. Αυτές οι θεωρίες περί ασυνέχειας της Ελληνικής Ιστορίας είναι στα μυαλά θολών ανθρώπων και ιστορικών. Δεν έχουν ξεκάθαρη ιστορική παιδεία οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει συνέχεια της Ελληνικής Ιστορίας από εκείνα τα χρόνια μέχρι σήμερα. Δεν έχει μέλλον αυτή η προσπάθεια αλλαγής της Ιστορίας στα σχολικά βιβλία. Θα φάνε τα μούτρα τους πολύ σύντομα. Αυτά που λένε για την Επανάσταση του 1821 είναι αστεία. Οτι δεν υπήρχε Ζάλογγος; Υπάρχουν τα επίσημα έγγραφα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μια καινούρια φιλοσοφία. Νομίζουν ότι θα γίνουν μοντέρνοι και Ευρωπαίοι. Αναρωτιέμαι, όμως, αξιοποιούν σωστά τις πηγές; Οι θεωρίες τους στηρίζονται σε ιστορικές πηγές; Για παράδειγμα, η κυρία Μαρία Ρεπούση δεν είναι ιστορικός. Ο κ. Χάρης Αθανασιάδης Ιστορία της Εκπαίδευσης έχει κάνει και ανήκει στην ίδια ομάδα με την κυρία Ρεπούση… Στο θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων, όταν στο πλευρό μας έχουμε την Αριστερά της Τουρκίας δεν μας χρειάζεται η Αριστερά της Ελλάδας. Οσοι στο υπουργείο Παιδείας μιλούν για “εθνοκάθαρση των Ποντίων” παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας - διότι με την εθνοκάθαρση δεν μπορείς να προσφύγεις στα διεθνή δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι τουρκολάγνοι. Δεν μπορεί να μας στηρίζουν οι κορυφαίοι αριστεροί διανοούμενοι στην Τουρκία και εμείς να λέμε τέτοια πράγματα.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να δει ποιοι θα εκ-παιδεύουν τους δασκάλους και τους καθηγητές των παιδιών του. Δεν μπορεί να λένε ότι δεν έγινε γενοκτονία στον Πόντο. Ο παππούς μου είχε 6 αδέρφια, σκοτώθηκαν τα 5 και ήρθε μόνος αυτός. Φαντάζεστε πόσα άτομα θα ήταν η δική μου οικογένεια εάν ζούσαν αυτοί οι συγγενείς μου;»!..

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ: Η Χ.Α. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΥΨΗΛΑ ΠΟ-ΣΟΣΤΑ, ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΥΠΟΥ ΛΕΠΕΝ!

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: «Πρώτη μούρη» έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες οι μπολσεβίκοι της «Εφημερίδας των Συντακτών» τον 76χρονο αναρχοκομμουνιστή συγγραφέα Περικλή Κοροβέση, που έζησε μια ζωή χωρίς να κοπιάζει, επειδή έγραψε επί Χούντας ένα βιβλίο (τους διαβόητους «Ανθρωποφύλακες»), όπου ισχυρίζεται ότι βασανίστηκε από τους Απριλιανούς!.. Μιλώντας στην «Εφ.Συν.» του περασμένου Σαββάτου, ο Κοροβέσης αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν το ιστορικό ΚΚΕ να παίρνει λιγώτερες ψήφους από την Χρυσή Αυγή… Μεταφέρουμε επί λέξει…

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ: «Το ΚΚΕ είναι το παλαιότερο ελληνικό κόμμα. Είναι δυνατό με τέτοιες θυσίες να βρίσκεται πίσω από τη Χρυσή Αυγή; Δεν πάει κάτι στραβά εκεί; Είναι όνειδος για όλους μας. Οι χρυσαυγίτες, που είναι επικίνδυνοι, είναι το βαθύ ελλη-νικό κράτος, οι απόγονοι του Μεταξά, και αν κάνουν μια μεταστροφή στιλ Λεπέν, μπορούν να αποσπάσουν υψηλά ποσοστά. Υπάρχει διάχυτος φασισμός. Η μεγάλη δεξαμενή που τροφοδοτεί τη Χ.Α., εκτός από τα παραδοσιακά κόμματα, είναι αυτό που λέμε η νοοτροπία του Ελληνα.
« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου