Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ... ΑΛΑΒΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ...

Οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησί...

Ήρθαν από την Αλβανία στην Ελλάδα για να κλέψουν αλλά δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν





Οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη είσοδο στη χώρα και τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο




Ανεπιθύμητοι, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλες τις χώρες που ανήκουν στη Συνθήκη Σένγκεν, ήταν δύο Αλβανοί ηλικίας 35 και 38 χρόνων. Αυτό δεν τους εμπόδισε να περάσουν παράνομα στο ελληνικό έδαφος για να διαρρήξουν ένα σπίτι στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, όμως δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς να κινούνται ύποπτα στην περιοχή και τους ακινητοποίησαν για έλεγχο. Όμως, δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν πώς είχαν στην κατοχή τους ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα, πλήθος είδη ρουχισμού και τρόφιμα και προσήχθησαν για προανάκριση.

Στην πορεία της έρευνας, κλήθηκε η ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού που είχε καταγγείλει διάρρηξη λίγο νωρίτερα και αναγνώρισε τα κλοπιμαία, τα οποία της αποδόθηκαν. Οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη είσοδο στη χώρα και τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.