Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΑ... ΒΙΝΤΕΟ: Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΑΙ... ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ Η ΣΕΡΒΙΕΤΑ...!!!

Ένα αναπάντεχο γεγονός συνέβη ενώ η 42χρονη μεξικανή τραγουδίστρια Πατρίτσια Ναβιντάντ τραγουδούσε στο πρωινό τηλεοπτικό σόου Despi...







Ένα αναπάντεχο γεγονός συνέβη ενώ η 42χρονη μεξικανή τραγουδίστρια Πατρίτσια Ναβιντάντ τραγουδούσε στο πρωινό τηλεοπτικό σόου DespiertaAmerica -Ξύπνα Αμερική.




Ενώ τραγουδούσε το «VivaMexico» φορώντας ένα πολύ κοντό φορεματάκι ξαφνικά έφυγε ανάμεσα από τα πόδια της η σερβιέτα της!

Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι κατάλαβε τι συνέβη όμως συνέχισε να τραγουδάει και ολοκλήρωσε το σόου χωρίς πρόβλημα.

Το βίντεο έγινε πρώτη είδηση στο Μεξικό και στην Νότια Αμερική και ορισμένοι έγραψαν ότι το έκανε επίτηδες για να γίνει γνωστή!

Η ίδια απάντησε στους επικριτές της στο τουίτερ και έγραψε ότι δεν ντρέπεται γι αυτό που της συνέβη:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έριξα εγώ τη σερβιέτα μου. Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ.

»Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να με κοροϊδεύετε ή να με ντροπιάζετε. Αντί να με κρίνετε, να με δείχνετε με το δάχτυλο ή να μου κάνετε bullying θα έπρεπε να θυμάστε ότι απλά είμαι γυναίκα».

Η Ναβιντάντ στα 17 της είχε κερδίσει έναν διαγωνισμό ομορφιάς και πήρε για βραβείο ένα σεμινάριο στο Κέντρο Τεχνών και Τηλεόρασης στο Μεξικό. Στη δεκαετία του ’90 ξεκίνησε την καριέρα της σε σαπουνόπερες, ενώ στη συνέχεια άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.