Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΣΑΙ Ο ΚΡΙΣ; ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ...» ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΛΕΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΞΥ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Ο λέκτορας κολλεγίου Chris Bonney περιέγραψε την τρομακτική στιγμή που δέχτηκε επίθεση με οξύ από αγνώστους στην πόρτα του σπιτιού ...







Ο λέκτορας κολλεγίου Chris Bonney περιέγραψε την τρομακτική στιγμή που δέχτηκε επίθεση με οξύ από αγνώστους στην πόρτα του σπιτιού του.





"Είσαι ο Chris; Λυπούμαστε πολύ" ήταν τα λόγια που του είπαν οι δύο δράστες πριν τον περιλούσουν με οξύ στο κατώφλι του σπιτιού του τον Φεβρουάριο του 2016 στο Dorset.

Η αστυνομία δεν κατάφερε ποτέ να βρει το κίνητρο ή αποδεικτικά στοιχεία για την απρόκλητη επίθεση που σημάδεψε για πάντα τον Chris Bonney. Η τρομακτική επίθεση του άφησε ουλές στο πρόσωπο και το σώμα και του προκάλεσε κατάθλιψη, μετατραυματικό στρες και άγχος.



Μετά την επίθεση ο Chris Bonney χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 3 εβδομάδες, έχοντας εμφανή τραύματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Εκτιμά πως πρόκειται για πληρωμένους εγκληματίες και υποστήριξε στις αρχές πως δεν είχε εμπλακεί ποτέ σε εγκληματική δραστηριότητα και πως δεν είχε δει ποτέ τους δράστες.



Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.