Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ! ΣΚ@ΤΟΚΕΦΑΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΟΥΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΜΕΛΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΩΣΑΝ ΤΟΝ Κ@ΛΟΝ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ! -ΒΙΝΤΕΟ -

Η Martina Big είναι μια 28χρονη γυναίκα από τη Γερμανία. Εργαζόταν ως αεροσυνοδός, αλλά το 2012 αποφάσισε να γίνει ερωτικό μοντέλο....






Η Martina Big είναι μια 28χρονη γυναίκα από τη Γερμανία. Εργαζόταν ως αεροσυνοδός, αλλά το 2012 αποφάσισε να γίνει ερωτικό μοντέλο. Με την ενθάρρυνση του φίλου της, ξεκίνησε μια σειρά καλλυντικών χειρουργείων με εμφυτεύματα στήθους και ενέσεις στα χείλη. Αλλά κάτι συνέβη κατά τη διάρκεια αυτών των χειρουργικών επεμβάσεων που άλλαξαν τη ζωή της για πάντα…

Η Martina ήταν τόσο ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα των διαδικασιών ομορφιάς, που της έγιναν εμμονή! Ήταν εθισμένη στην ιδέα του να μπορεί να αλλάξει ασταμάτητα το σώμα της με όποιον τρόπο ήθελε.

«Αρχικά ήθελα να μοιάζω στην Pamela Anderson ή την Katie Price», δήλωσε η ίδια. «Αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν είναι για μένα. Αυτές οι γυναίκες δεν είναι αρκετά καμπυλωτές».
Και με τις λέξη «καμπύλες», εννοούσε «στήθος». Με λίγα λόγια η Martina υποβλήθηκε σε διευρύνσεις στο στήθος έως ότου έγινε επίσημα η γυναίκα με τα μεγαλύτερα στήθη στην Ευρώπη.






Μέχρι στιγμής, η Martina έχει δαπανήσει συνολικά 60.000 ευρώ για την αισθητική χειρουργική.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θέλει να συνεχίσει να μεταμορφώνει το σώμα της και με τέτοιο τρόπο που δεν έχει γίνει ποτέ πριν.
Το όνειρό της; Είναι να γίνει μια «Εξωτική Barbie».

Για να επιτευχθεί αυτό, η φυσική ξανθιά έλαβε ενέσεις μελανίνης από το γιατρό της για να σκουρύνει το δέρμα της. Χρησιμοποιεί επίσης και μια τεχνική μαυρίσματος στο σπίτι.

Είναι αποφασισμένη να κάνει το δέρμα της σκούρο καφέ.

Μας λέει: «Λατρεύω την αντίθεση ανάμεσα στα ξανθά μαλλιά και το καφέ δέρμα μου, μου αρέσει να βλέπω τις αντιδράσεις των ανθρώπων, βλέπω τα μεγάλα μάτια τους όταν περπατάω και τα σοκαρισμένα πρόσωπά τους.»

«Ναι, έχω το δέρμα μιας αφρικανικής κοπέλας. Θα γίνω μια μοναδική και εξωτική Barbie με σκούρο μαύρισμα, ξανθά μαλλιά και υπερβολικές καμπύλες», εξήγησε.

Παραδέχεται ότι στην αρχή της διαδικασίας μαυρίσματος, οι οπαδοί της διαταράχθηκαν από το νέο χρώμα του δέρματος: «Αρχικά, οι οπαδοί μου ήταν ενοχλημένοι. Αλλά αυτό συνέβαινε γιατί δεν έχουν δει ποτέ ένα λευκό κορίτσι να αλλάξει το δέρμα της σε σκούρο καφέ, αλλά τώρα το έχουν συνηθίσει και είναι ενθουσιασμένοι με αυτό!».

Η Μartina δεν θα σταματήσει. Τα εμφυτεύματα στήθους μπορούν να αντληθούν με αλατούχο διάλυμα, ώστε να μπορεί να αυξήσει το μέγεθος όποτε το θέλει.

Σε μερικούς μήνες, σχεδιάζει να βάλει εμφυτεύματα στους γλουτούς της και να κάνει το δέρμα της ακόμη πιο σκούρο. Ο φίλος της είναι πολύ ενθαρρυντικός και ο ίδιος έχει βάψει τα μαλλιά του ξανθά και έχει κάνει μερικές ενέσεις μελανίνης.


«Δεν θέλω να μαυρίσω τόσο πολύ όσο η Martina , αλλά την υποστηρίζω και μου αρέσει η καινούργια εμφάνισή της», σχολίασε ο φίλος της.

«Είμαι ο φίλος της γυναίκας με τα μεγαλύτερα στήθη στην Ευρώπη», λέει. «Η Μartina έχει αυτή την ακραία εμφάνιση γιατί πάντα ακολουθούσε την καρδιά της. Η ίδια και εγώ, έχουμε τα ίδια όνειρα και από αλλαγή σε αλλαγή, γίνεται ακόμα πιο όμορφη.»

Η Martina φαίνεται να έχει μια πολύ μοναδική άποψη για το τι σημαίνει ομορφιά, αλλά αυτή και ο φίλος της είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές της. Ας ελπίσουμε ότι οι γιατροί της θα διατηρούν την υγεία της στην πρώτη γραμμή και φροντίζουν να μην πάει τα πράγματα πολύ μακριά. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της Martina σε αυτό το βίντεο:


trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.